Skocz do zawartości
yuucOm

Fuel

Rekomendowane odpowiedzi

Dołączona grafika

Gimme fuel, gimme fire, gimme that which I desire! Oh Yeah! Właśnie kawałek Metalliki przyszedł mi do głowy, gdy odebrałem paczkę podesłaną przez Codemasters. W środku, co raczej oczywiste, znajdowała się gra o znajomo brzmiącym tytule Fuel. Jako, że upały straszliwe nawiedziły moją okolicę postawiłem pierw coś wysokooktanowego wlać w gardło, aby osiągnąć właściwe obroty. Wyczekawszy upragnionego wieczora usiadłem do testów... A więc Fuel, tak? Dynamiczne wyścigi, rozgrywające się głównie na bezdrożach w piekącym słońcu, kurzu, dymie oraz oparach spalin? Skąd ja to znam? No przecież, codziennie jeżdżę do pracy stołecznymi ulicami które oferują zbliżone atrakcje. Po produkcji sygnowanej logiem Codemasters można spodziewać się jednak znacznie przyjemniejszych wrażeń. W końcu mówimy o ludziach odpowiedzialnych za serię Colin McRae i GRiD, ścisłą czołówkę gier wyścigowych na „pici” oraz konsolach. Niemniej za produkcją opisywanego tytułu stoi tak naprawdę studio Asobo, które dotychczas niczym nadzwyczajnym nie zabłysnęło. Czy tym razem mieli dobry pomysł? Starczy powiedzieć, że Fuel stawia na nieco odmienne podejście do tematu wyścigów, zarówno pod względem treści jak i formy. Skoro recenzja napisana, sprawdźcie czy paliwo nie było przypadkiem chrzczone z wodą!<p>

Autor: Sebastian „Caleb” Oktaba</p>

<p>ODNOŚNIK DO PUBLIKACJI</p>

Edytowane przez Caleb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się niestety zawiodłem na tej grze.

Gra jest fajna, ale tylko na papierze. Grałem w nią 3 dni, i o ile w pierwszy dzień mi się bardzo podobała, to już 3 dnia zapomniałem o niej. Ciągle jazda i jazda... Nic ciekawego, żadnych wyzwań, paliwo tylko za pierwsze miejsca, nudni przeciwnicy.

Moim zdaniem wystarczało zrobić to ciekawiej, i pododawać giwery do samochodów, nitro, lepszy model zderzeń, prawdziwą muzykę (licencjonowaną) itp. i mieli byśmy produkt w stylu Burnouta Paradise, tylko że w przyszłości i bardziej brudny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam zainstalowałem Win 7 i nie wiem czemu, po instalacij gierki jak biorę "configurę" to że program przestał działać :/ to samo z gamesetup. Poza tym gierka działa, tylko że w standardowych ustawieniach :/ macie jakieś pomysły??

Ewentualnie ktoś mugłby przesłać plik konfiguracyjny z ustawioną rozdziałka 1280X 1024 ??

Edytowane przez pci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi