venat0r Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 (edytowane) Jak zamierzasz dokupić lepsze chodzenie na proca to sprawdź czy wejdzie na ta płytę bo Karakorum na P5K Pro i na P5Q nie wejdzie bez przycięcia radiatora. Na inne płyty to nie wiem ale tez może być podobny problem. a 2 spawa to chyba lepiej się wstrzymać miesiąc, bo niebawem będą premiery nowych prockow intela to ceny obecnych pójdą trochę w dół. Edytowane 9 Sierpnia 2008 przez venat0r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robaldinho Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Nie sugeruj się "kalkulatorami", tylko czytaj prawdziwe testy.A może mi ktoś tu powiedzieć czy ATI HD3850 czy Geforce 8800GS jest bardziej prądożerny w takim razie? :razz: i ile wynosi (choć mniej -wiecej) pobór mocy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venat0r Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 (edytowane) http://en.expreview.com/2008/01/21/review-...-768mb/?page=18 tak wogle to chyba najlepsze porowanie tych kart na dole jest porowanie wydajnosci takze Edytowane 9 Sierpnia 2008 przez venat0r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robaldinho Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Nie wiedziałem że karta Grafiki potrafi pobierać aż 151W :blink: (Radeon HD3850) ale wg tego porównania jednak Radeon mniej pobiera prądu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 To pobór mocy całego zestawu... Pisze jak byk w nagłówku tabelki - Total System. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robaldinho Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 a kurde nie zwróciłem uwagi <lol> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...