elpresspl Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 ach jeszcze zatesknisz za Poslka ;) No szcześciarz z ciebie w sumie jest :) Ja nei chciał bym mieszkac w stananach ale ty chyba jestes z tego zadowolony :) Wszyscy mowia ze jestem zadowolony, ale wcale tak nie jest. Nie odpowiada mi mieszkanie tu. Za duza wilgoc, co chwile lataja samoloty i wiadomo, nie ten klimat co w Polsce. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 a jak laski? :) Wiekszosc to okragle pulpety? :> czy tak jak pokazuja na filmach :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 a jak laski? :) Wiekszosc to okragle pulpety? :> czy tak jak pokazuja na filmach :> Roznie, bardzo roznie. 5/100 amerykanek jest dosc ladnych reszta to kaszaloty wazace niekiedy po 100-??? kilo. Najladniejsze sa azjatki, meksykanki i polki oczywiscie :) . Wczoraj mialem ostry wypadek rowerowy i aktualnie przechodze rehaibilitacje. Skora na twarzy roz<span style="color:red;">[ciach!]</span>a, bark roz<span style="color:red;">[ciach!]</span>y ehh... wszystko mnie boli. A moja kobieta dopiero za dwa tygodnie wraca i nie ma mnie kto wyleczyc :( . Dzisiaj dostalem namiar do kolesia z jakiegos overcklockerskiego serwsiu internetowego i mam sie z nim skontaktowac. Moze jakbym nawiazal jakas wspolprace to mialbym jakis sprzet do testow :) Ale to sie okaze dopiero pod koniec tygodnia bo narazie kolo jest na wakacjach. Nie pytajcie jaki serwis bo sam nie wiem. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 ja mam zamiar zbudowac most nad atlantykiem, zeby mozna sie bylo szybko przemieszczac miedzy kontynentami :) To bylby dobry patent, jak chcesz to ja zaczne budowac most z wybrzeza atlantyku i spotkamy sie w polowie ;) ok to czekam w 1/2 :)) nara A co będzie jak się rozminiecie?? :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 a jak tam cenki w tej chwili? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 ach jeszcze zatesknisz za Poslka ;) No szcześciarz z ciebie w sumie jest :) Ja nei chciał bym mieszkac w stananach ale ty chyba jestes z tego zadowolony :) Wszyscy mowia ze jestem zadowolony, ale wcale tak nie jest. Nie odpowiada mi mieszkanie tu. Za duza wilgoc, co chwile lataja samoloty i wiadomo, nie ten klimat co w Polsce. Pozdro To zmień Stan na inny może Idaho :wink: lub Alaska. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 :) ja mam tez zamiar wyjechac po studiach bo w polsce to raczej marnie jest :/I każdy wypier....a z kraju narzekając iż jest źle. Zamiast zostać i przysłużyć się Polsce. Jak tak wszyscy będą myśleć to zawsze będzie źle. NIE wyjeżdżają za granicę w ogromnej większości biedaki za chlebem tylko Ci którzy już coś mają i chcę więcej i więcej... Patrioci :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Oj Tomasir jeżeli tak pojmujesz patriotyzm to sorry... Ja do pewnego wieku byłem dumny, że jestem Polakiem, ale od jakiegoś czasu... Nie żebym się wstydził, bez przesady, ale mam to głęboko w d... Ja się cieszę, że Ci co coś mają wyjeżdżają. Oni wcale nie chcą "więcej i więcej", tylko chcą się najnormalniej w świecie rozwijać, a nie dochodzić do pewnego punktu i klops. Czytałeś może wczorajszy artykuł na Onecie o ludziach płacących najwięcej podatku dochodowego??? Było tam parę przykładów jak to państwo rozpierdala w pył ludzi, którzy chcą się "przysłuzyć Polsce". Ja dziękuję za taki kraj. Ja nie chce, żeby mi coś dawał, tylko niech się nie wpieprza w nieswoje sprawy. BTW W zeszłym roku miałem już komplet dokumentów emigracyjnych do Australii, ale jednak kijowo tutaj wszystko porzucać... Ale może kiedyś... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 A co będzie jak się rozminiecie?? :mrgreen: To ustalimy wspolrzedne geograficzne i sie nie rozmieniemy :) a jak tam cenki w tej chwili? O cenach pisalem, zalezy od sklepu, ale glownie porywnywalne jak w europie mniej wiecej. Najwieksza roznica jest na drogich produktach np ATI R9800Pro za 300$ albo GeForceFX 5900Ultra za 280$ Zalezy od sklepu To zmień Stan na inny może Idaho :wink: lub Alaska. Jakby to takie latwe bylo. I każdy wypier....a z kraju narzekając iż jest źle. Zamiast zostać i przysłużyć się Polsce. Jak tak wszyscy będą myśleć to zawsze będzie źle. NIE wyjeżdżają za granicę w ogromnej większości biedaki za chlebem tylko Ci którzy już coś mają i chcę więcej i więcej... Patrioci :oops: W sumie jest w tym troche racji, ale to wlasnie czesciej wyjezdzaja ludzie ktorych pensja czasem nie przekracza 1000 zł. Po prostu maja kogos w USA, ten ktos im funduje bilet, a potem ameryka z takiego wiesniaka robi wielkiego cwaniaka i wydaje mu sie ze do wszystkiego sam doszedl. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeorunner Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 a ja tam zamierzam wyjechać do stanów a konkretniej do miami nie narzekam na to co mam teraz bo mam praktycznie wrzystko co moge chcieć (nie nie jestem milionerem) ale chce coś osiągnąć a nie dupić się w tym kraju tu jest beznadziejnie jak nic się nie zmieni w przeciągu 2-3 lat to na 100% wyjade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Po ile ten GF i Radek!!!!!?????????? 8O 8O 8O 8O 8O ...Po ile ten GF i Radek!!!!!?????????? 8O 8O 8O 8O 8O ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 O,powiedz mi,jak tam radzisz z komunikacja jezykowa Pewnie zna angielski... :wink: ew. migowy ;]]przecie w sklepie nie ciezko pokazac palcem na flaszke :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Po ile ten GF i Radek!!!!!?????????? 8O 8O 8O 8O 8O ...Po ile ten GF i Radek!!!!!?????????? 8O 8O 8O 8O 8O ... www.newegg.com imo nieoplaca sie kupywac sprzety w lokalnych sklepach (microcenter, bestbuy, czasami w prywatnych sklepach sa spoko cena ale rzadko na takie trafic :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 O,powiedz mi,jak tam radzisz z komunikacja jezykowa Pewnie zna angielski... :wink: ew. migowy ;]]przecie w sklepie nie ciezko pokazac palcem na flaszke :wink: Hehe, tak latwo to flaszki Ci nie sprzedadza, ale jak sie ma dojscia to bez problemu kupisz :) ewegg.com imo nieoplaca sie kupywac sprzety w lokalnych sklepach (microcenter, bestbuy, czasami w prywatnych sklepach sa spoko cena ale rzadko na takie trafic :) ) To fakt, ale czasem w bestbuyu (np ostatnio) maja dobre obnizki. Byly ostatnio dyski 120GB za 95$ z czego 15$ odsylaja (mail-in rabate) takze 80$ za 120GB WD to calkiem dobra cenka :) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...