oicw Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Cześć. Od kilku dni ,kiedy chcę coś ściągnąć wywala mi taki komunikat: komunikat Przeglądarka to FF 3.0.1 Przy okazji,jak umieszcza się tutaj obrazki? Kiedy w opcji "wstaw obrazek" umieszczam link do obrazka umieszczonego na fotosiku-ten nie działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Cześć. Od kilku dni ,kiedy chcę coś ściągnąć wywala mi taki komunikat: komunikat Przeglądarka to FF 3.0.1 Przy okazji,jak umieszcza się tutaj obrazki? Kiedy w opcji "wstaw obrazek" umieszczam link do obrazka umieszczonego na fotosiku-ten nie działa. Próbowałeś przez IE ? Operę ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Usun wszystko z temp. Nie zaszkodzi tez jak sprawdzisz dysk np. w hdtune. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oicw Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 W IE było podobnie. "Było",bo wykasowałem zawartość folderu Temp ,i jak na razie wszystko jest OK. Wg. HDTune z dyskiem wszystko w porządku.(Zresztą dosłownie tydzień temu sprawdzałem go softem firmowym,i on także nie wykrył żadnych nieprawidłowości) Dzięki za pomoc panowie. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Spróbuj ustawić w IE niższy poziom zabezpieczeń (u mnie przy wysokim poziomie próba ściągnięcia większości plików, czy to przez IE, czy Opere lub Firefox'a kończyła się fiaskiem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...