ChrisG Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 No chce sie wziac za OC!!! tej karty Orginal ATI a tu w sieci tylko biosy z pamieciami Hynix 3.6 ns a moja posiada Infineon 3.3 ns..Czas dostepu jest lepszy to i lepiej powinny sie podkrecac na orginalnym biosie jak podkrece to mi sie winda wiesza ..Co jes kur(W)de grane skad ten biosik do OC..HELP! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pzi Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 a tu? Warp11's ATI Radeon BIOS Files no i fajne pamiatki masz, az zal nie podkrecac :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 wszystkie biosy do wszystkich radków masz na www.sirius.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 wszystkie biosy do wszystkich radków masz na www.sirius.plDzieki za link do biosow.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpablox Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 tutaj masz info jak przerobić BIOS zgrany z karty na BIOS do o/c. Ja w swoim 9700 przerobiłem tak BIOS i śmiga na "dowolnych" ustawieniach (aktualnie jako PRO) - nie mogłem znaleźć BIOSu do 9700 na samsungach. Strona jest po niemiecku. Przetlumaczyć ją możesz przez http://babelfish.altavista.com/ Wszelkie informacje dotyczące zrzucania BIOSu z karty i później flashowania grafy znajdziesz tutaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 No sciagnolem tych biosow chyba z 10 i wgrywalem i wgrywalem i tu nagle z radka 9500pro robi sie 9700 niewiem jak w wydajnoscia ale wynik mam 13485 w 3dM 2001 radek@310/320.. Ktos mi powie jak sprawdzic czy jakos odblokowalem te 256 bitow tym biosem?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 jeszcze nie słyszałem by dało sie w 9500pro odblokowac szyne 256bit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...