kolunio27 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 (edytowane) Witam Mam bardzo wielki problemi prosze o pomoc Dostalem emaila z numerem listu przwozowego i niestety skasowale go w tlenie... Ale wczesniej wchodzilem na strone gls i kopiowalem oraz wklejalem numer w przegadarke.... mam teraz takie pytanie czy istnieje jakis sposob na odzyskanie tego numeru z pamieci podrecznej??? Bardzo prosze o pomoc Pozdr Edytowane 8 Sierpnia 2008 przez kolunio27 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dYBEK Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Jaką masz przeglądarkę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolunio27 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Mam firefox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dYBEK Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Z pewnoscia istnieje jakis sposob na odzyskanie numeru z pamieci podrecznej, ale bedzie z tym duzo pracy. A czy nie mozesz po prostu wejsc na strone gls i kliknac dwukrotnie na miejsce wpisywania tego numeru? Jesli jest to w pamieci podrecznej, to przegladarka powinna wyswietlic ten numer automatycznie. Jesli nie - to wrzuc tu folder z plikami cache twojego firefoxa, postaram sie pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Jest na to sposób. Tylko dość skomplikowany i zaskakujący. Mianowicie, poprosić nadawcę maila o ponowne przysłanie numeru listu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...