lemoniada Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Kupiłem sobie nagrywarkę na sata (przyszłościowo). Do tego musiałem dokupić kontroler sata. Wszystko ładnie śmiga tylko jedna rzecz mnie zastanawia przy uruchamianiu systemu pokazuje mi się napis oznaczony żółtymi literami. Co to znaczy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 A jaki jest ten tytułowy problem? Bo chyba nie ten komunikat który znaczy dokladnie to co na nim napisano. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemoniada Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 TO co to znaczy ? Czy coś jest nie tak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 jeśli odczujesz potrzebę zapodać domyślny sterownik pingwina do raid, wyzbądź sie tedy na OPROM(?) ochoty, tako rzecze komunikat... wsio ok... mi czasem w moim składaku wyskakuje komunikat, ze otworzyłem obudowe ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...