grzes_tg Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 (edytowane) Witam :lol: Posiadam laptopa jak w temacie. I otóż moje pytanko...mam w nim hdd 80GB a chciałbym coś większego do niego wsadzić. Przeszukałem cały net i nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie...jaki największy dysk do niego podejdzie. W aukcjach na allegro i w sklepach komputerowych widnieje on z max. 160GB ale z większym się nie spotkałem <_< I oto proszę Was o pomoc i sugestie B-) Aktualnie znajduje się TOSHIBA MK8046GSX Natomiast wg Everest chipstet to Intel Crestline GL960/GM965. Info to może pomóc starym wyjadaczom w pomocy. Pozdrawiam :wink2: Edytowane 8 Sierpnia 2008 przez grzes_tg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Jak mu celowo nikt nie zablokował wielkosci to kazdy obecnie produkowany sprzet nie ma zadnych ograniczeń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes_tg Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 No okey ale nikt nie miał w tym modelu większego hdd niż 160GB a raczej sie tym nie pochwalił nigdzie :lol2: Na stronie intela nie znalazłem rzadnych adnotacji co do tego chipsetu i wielkości hdd jaki pociągnie więc dlatego mój post. Nie miał ktoś do czynienia z tym modelem albo podobnym na tym samym chipie i z dużym dyskiem? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 spoojnie zainstalujesz w nim 320gb, przeciez są lapy z tym samym chipsetem i dyskami 320gb (wieksze nie wiem czy sa) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...