rapciuch Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Wczoraj grałem sobie w Call of Duty 4, gdy nagle wyskoczył bluescreen - przewijał tak jakby na dół stronę szybko, szybko przy tym "pikając" i reset. Co to mogło być? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Możliwości może być kilka: 1. Zasyfiony komputer 2. Piracka wersja gry 3. Problemy ze sterownikami Problemów ze sprzętem raczej nie ma - komputer dość mocny. Odinstaluj sterowniki od grafy, zainstaluj na nowo, przeinstaluj grę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapciuch Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 (edytowane) Nr. 1 odpada - wczoraj total skan i sprawdzone logi :P Nr. 2 odpada - oryginał bo gram przez net :D Nr. 3 - sprawdzę. Ale jeszcze pytanie - czy może to być wina np. za wysokiej temperatury? Ponieważ wczoraj zamknąłem obudowę. Wcześniej grałem już w COD 4 i nie było problemów - ten wczoraj to był jeden, jedyny raz. Edytowane 9 Sierpnia 2008 przez rapciuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 (edytowane) Jezeli chcesz wiedzieć co powoduje błąd, poczytaj i zastosuj sie :) http://www.searchengines.pl/CO-GDZIE-JAK-I...-t64541.html#15 & http://www.searchengines.pl/index.php?show...mp;#entry345506 Edytowane 9 Sierpnia 2008 przez bartek46op Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Sprawdź temp. CPU Real Temp'em. Czy po wystąpieniu tego BSOD'a powtarzał się on jeszcze później, czy było to tylko jednorazowe zdarzenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...