studioporzadku pl Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Witam Założyłem ten temat ponieważ szukam już długo... owszem są tematy jak podkręcić tego typu procka, ale jest to tak po łebkach i niedokładnie, że nie da się z tego skorzystać. Może nie umiem szukać... ale w Google szukałem dobre parę h i nic ciekawego;/ Może macie jakieś konkretne linki do takich łopatologicznie napisanych opisów? Znam sie dobrze na podkręcaniu ale starszych procków. (AMD Athlon, Barton). Na tych ani trochę. Mój komputer to: AMD 64 x2 4000+ BOX 1gb ram GoodRam ddr2 800mhz mobo: Gigabyte GA-M68SM-S2 (NAJNOWSZY BIOS) Zasilacz: ModeCom 350W (nie chce mi sie rozkręcać kompa, ale to jest ten z tych lepszych 350w) reszta nie istotna... mam zdj. z biosa wiec jak ktoś byłby taki dobry i podjął się wytłumaczenia tego na łamach tego tematu to wrzucę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Wchodzisz do biosu, szukasz ustawień taktowania, zwiekszasz ile wlezie. Jak się wiesza lub przegrzewa to znaczy ze za duzo.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...