GamerPro Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Witam chcialem was zapytac czy na geforce 8600gt mozna pograc w nowsze gierki typu nfs pro street lub Cod 4..<chodzi o high details w rozdzielczosci 1024x768(słaby monitor 17 cali:/).. prosze o odpowiedzi.!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Nie, ta karta jest juz dosc archaiczna jak na dzisiejsze czasy. Jak chcesz komfortowo pograc w nowsze gry to kup przynajmniej hd3850 albo 8800gs / 9600gso Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GamerPro Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Kurde Bo Moj Kumpel Wlasnie Z Niej Korzysta i Ma Ten Sam procek Co Ja Czyli Amd athlon x2 5200 i ma wlasnie taka grafike i cod 4 mu smiga i wogule tylko chcialem spytac czy przy moim monitorze bedzie dobrze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 gamer PrO nie wiem czy smiac sie czy plakac nad ułomnością założyciela tematu;/ Koles powiedz mi co ma kurna nie dzialac na tym twoim monitorze?! Wogole to nie wiem czy zauwazyles temat "Karty graficzne na sierpień" :blink: Jesli bys tam zajrzal to bys sie dowiedzial co i jak ;/ aleeeee nieeeeee lepiej zalozyc temat ....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 1. Po co tyle duzych liter? 2. "w ogole" 3. Pograc - mozna. Tylko pod kilkoma warunkami: - dostaniesz ta karte za <160PLN - nie bedziesz wymagac plynnosci - reszta zestawu bedzie na tyle szybka zebys nie denerwowal sie szarpaniem etc. Co do pro street - coz powiedzmy ze gra prezentuje sie niewspolmiernie zalosnie jesli chodzi o wymagania sprzetowe. COD4 - gralem w demko na podkreconym 7900gs. Czyli +/- wydajnosciowo temu 8600gt. Chodzilo. Nawet plynnie... _Ran'dall_ Spokojnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GamerPro Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 No i dzieki za odp .. mysle ze nie bedzie tak zle.. dzieki jeszcze raz .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Nie, ta karta jest juz dosc archaiczna jak na dzisiejsze czasy. Ta...wszystko kwestia ceny. Kurde Bo Moj Kumpel Wlasnie Z Niej Korzysta i Ma Ten Sam procek Co Ja Czyli Amd athlon x2 5200 i ma wlasnie taka grafike i cod 4 mu smiga i wogule tylko chcialem spytac czy przy moim monitorze bedzie dobrze... Pro street chodzil , ale nie pamietam jak , zas COD4 smiga na maxa bez aa i bodajze z teksturami na normal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 gram w praktycznie wszystkie nowsze gry na tym, ale o 1024x768< i wysokich detalalach nie ma co marzyć. Granica płynności jest. Karta ogólnie już ma końcówke swoich czasów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 (edytowane) Ta...wszystko kwestia ceny.Wiem, dlatego przy obecnych cenach tych kart, tj. 170-200 zl jest to zakup IMO juz zupelnie nieoplacalny. Edytowane 10 Sierpnia 2008 przez Paolo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e7us Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Kolega Pablo ma zupelna racje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 (edytowane) Wiem, dlatego przy obecnych cenach tych kart, tj. 170-200 zl jest to zakup IMO juz zupelnie nieoplacalny.Kto Ci kaze kupic nowa :D 8600GT , czesto z 512 dostaniesz do 120 zl , a w tej cenie nie ma lepszej. Nadto to karty z gwarami. Malo tego idzie na forach ? :D Nie masz na 3850 za 200 to kup za 120 8600. Edytowane 10 Sierpnia 2008 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dwaIP Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 ... Tylko pod kilkoma warunkami: - dostaniesz ta karte za <160PLN - nie bedziesz wymagac plynnosci - reszta zestawu bedzie na tyle szybka zebys nie denerwowal sie szarpaniem etc. Warunki zakupu 8600GT to raczej trzeba znacznie wzmocnić bo za 165 zł można kupić 9500GT z 256 MB DDR3 http://www.kombo.krakow.pl/index.php?g_id=...KBVGAGAINVD0111 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 (edytowane) Z tym że 9500GT to jest to samo co 8600GT tylko z inną nazwą i trochę wyższymi taktowaniami, a 8600Gt spokojnie się podkręci do taktowań 9500GT a nawet wyżej. Także wydawanie kasy na 9500GT jest dla mnie bez sensu bo taniej mamy to samo w postaci 8600GT. Edytowane 10 Sierpnia 2008 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dwaIP Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Z tym że 9500GT to jest to samo co 8600GT tylko z inną nazwą i trochę wyższymi taktowaniami, a 8600Gt spokojnie się podkręci do taktowań 9500GT a nawet wyżej. Także wydawanie kasy na 9500GT jest dla mnie bez sensu bo taniej mamy to samo w postaci 8600GT.Nie zupełnie to samo bo 8600GT to 80 nm a 9500GT to 65 nm i wydziela mniej ciepła (łatwiej podkręcić niż 8600GT. Przy cenie 165 za 9500GT 8600GT musi być wyraźnie tańsze i oczywiście wyposażona w DDR3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venat0r Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 rownie dobrze mozesz zainwestowac w 3650, i pewnie bedzie tansze jak na allegro uzywane kupisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GamerPro Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 dzieki wam wszystkim za odpowiedzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...