Przemol^N Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Znudził mi się hexic 1 i 2, więc kupiłem sobie Tetrisa pudełkowego. Tanio było bo jakies 45 złotych. Zabawa jest przednia, kupa emocji, fajna grafika klocków, trzeba naprawdę kombinować aby nagrać dobry wynik. Są do wyboru rożne tła animowane lub tez zdjęcia co kto woli. Muzyka jest również do wyboru i niektóre utwory sa irytujace. Ogólnie gra bardzo fajna. Nie liczcie na łatwy 1000GS chyba, że macie mega skilla w tetrisie. Ktos chce pograc online? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Ja zamówiłem na allegro wczoraj będę miał go w domu w tym tygodniu :] Jednak nie mam golda więc lipa z grania ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 Jakby co to posiadam tą grę i mam golda. Gram nocami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...