M79 Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Ja sie tak czasem zastanawialem skad sie biora tacy zawodnicy, ktorzy maja po 500-1000 postow i zadaja na sprzet/podkrecanie/chlodzenie takie pytania, ze strach sie bac (np. jak zwolnic wentylator 8O :lol: ). Od paru dni zaczalem odwiedzac osla i juz wiem gdzie jest takich osobnikow "wylegarnia". To tylko taka mala dygresja 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 mamy podobne zdanie na ten temat wiekszosc forumowiczow uczestniczy w swoistym wyscigu szczurow tylko nie za slawa pieniedzmi itp ale za jak najwieksza iloscia postow gdzie moga sobie nabijac ? tutaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 dlatego ze ogolnie przyjeta zasada uznawana przez wiekszosc userow borda brzmi "im wiecej masz postow tym jestes lepszy/fajniejszy/wiekszy/madrzejszy *" * niepotrzebne skreslic (niewazne ze 99% tych postow to puste zdania nic nie wnoszace do dyskusji typu "haha" "fajnie" "lol", byle miec wiecej....) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 ... gdzie moga sobie nabijac ? tutaj a na forum testowym ? chyba ze po usunieciu posta odejmuje sie on automatycznie od ogolnej ilosci ... a poza tym co racja to racja, ale tak naprawde czy to wam przeszkadza ze ktos ma 1k czy 2k czy 3k postow bez sensu (nic nie wnoszacych) ? a niech sobie ma jesli go to rajcuje, mi to nie przeszkadza ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younior Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 moim zdanien najlepiej ocenic mozna uzytkownika forum potym co pisze a nie ile pisze, co z tego ze koles w jednym topicu rzuci 5 x pod rzad swoj post - niektorym tzreba tlumaczyc po co jest opcja edytuj... ja tam o zadne posty sie scigam, szczerze mowiac mam gdzies czy bede mial ich 100 czy 10 czy 1000, o komputerach wiem napewno mniej niz wiekszosc z was ale zawsze cos napisze jak potrafie... Zreszta mielsimy ost swietny przyklad nabijania postow (patrz. topic bijemy rekord...) no offence of korz ;d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Z ta osla laczka to prawda niestety :. Tutaj mozna normalnie post fakerowac :P. Ja czasem cos skrobne na sprzecie itd ale po co tez mam sie powtarzac w nieskonczonosc po kolegach ? Jesli tylko wnosze cos nowego do topicu to sie wpisuje :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 aha... właśnie założyliście toppic w którym każdy powie: ja taki nie jestem... i każdy nabije sobie posta..... ja często odwiedzam oślą łączkę ale nie tylko... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekt Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 zawsze mozna usunac licznik i po problemie, nie bedzie wyscigow ;) albo zeby posty z oslej nie byly do niego dodawane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Jestem podobnego zadania jak Wy. Mam w zwiazku z tym pomysla :o Moze by tak wywalic wszystkie posty z Oslej ?Ciekawe jak wtedy wygladalyby liczniki tych co lubia tu sobie nabijac 8O Moze ktos zalozy ankiete : Czy wykasowac all posty z Oslej ? Najwyzej pare ciekawszych sie zostawi ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 zawsze mozna usunac licznik i po problemie, nie bedzie wyscigow ;) Rozwiazanie ciekawe ale dopiero po Moze by tak wywalic wszystkie posty z Oslej ?Ciekawe jak wtedy wygladalyby liczniki tych co lubia tu sobie nabijac Moze ktos zalozy ankiete : Czy wykasowac all posty z Oslej ? Najwyzej pare ciekawszych sie zostawi ? TAK!:) Strata postow mnie nie wzruszy, sam widzialem tutaj gosci z 80-100 postami bardzo fachowo odpowiadajacych a niektorzy z 1000 postow pytaja sie o takie banaly ze... :). JESTEM ZA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 czesc ! czemu niemozna poprostu usunąc licznika postow, moglby byc niewidoczny, ale statystyki by byly, wystarczyl by ten przypis nad awartem np;staly uczestnik itp.... , pamientam, ze sam bardzo dazylem do przekroczenia 100 postow, i pisalem totalne byle co, wiec pewnie z innymi tez tak jest itp ( nie mowie ze tyczy sie to wszytkich) Jak by niebylo licznika, to nikt by sie juz niestaral wyrabiac dzienną norme 20 postow or smth..... Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 to co ? zakładamy taki wątek ? jestem za, postojebcom hwd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 to co ? zakładamy taki wątek ? jestem za, postojebcom hwd Juz jest, Mateoosh zalozyl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 ja dążyłem do przekroczenia setki i podobnie jak RS pisałem byle co i byle gdzie. Jestem za zlikwidowaniem licznika postów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 czesc ! czemu niemozna poprostu usunąc licznika postow, moglby byc niewidoczny, ale statystyki by byly, wystarczyl by ten przypis nad awartem np;staly uczestnik itp.... , pamientam, ze sam bardzo dazylem do przekroczenia 100 postow, i pisalem totalne byle co, wiec pewnie z innymi tez tak jest itp ( nie mowie ze tyczy sie to wszytkich) Jak by niebylo licznika, to nikt by sie juz niestaral wyrabiac dzienną norme 20 postow or smth..... Pozdrawiam ciekawa propozycja jestem za :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 czesc ! czemu niemozna poprostu usunąc licznika postow, moglby byc niewidoczny, ale statystyki by byly, wystarczyl by ten przypis nad awartem np;staly uczestnik itp.... Moge sie zalozyc ze przypis pod awartem jest w 100% zalezny od ilosci postow, wiec to nic nie da. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 a ja jestem na NIE (co do wyczyszczenia OSLA) bo: ( TU UZASADNIENIE ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 czesc ! czemu niemozna poprostu usunąc licznika postow, moglby byc niewidoczny, ale statystyki by byly, wystarczyl by ten przypis nad awartem np;staly uczestnik itp.... Moge sie zalozyc ze przypis pod awartem jest w 100% zalezny od ilosci postow, wiec to nic nie da. Bo tak jest, ale to nie to samo co licznik .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 można wywalić, wprawdzie wtdey większość uzytkowników będzie miała po 10 postów na koncie... ale szczerze mówiąc ja nie bardzo zwracam na posty uwagę bo nie dawno sam się zorientowałem że kuzyn zmienił mi emblemat... był taki ze 3 miechy a ja nic nie wiedziełem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 wprowadzacie dziwne kategorie. teraz sie podzielimy na ludzi z oslej, modyfikacji, sprzety itd. to jest nonsens wg mnie. mam wrazenie ze ktos tutaj komus czegos zazdrosci.... piszecie ze licznik nie bo ktos ma wiecej bo pisze na oslej. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Jestem podobnego zadania jak Wy. Mam w zwiazku z tym pomysla :o Moze by tak wywalic wszystkie posty z Oslej ?Ciekawe jak wtedy wygladalyby liczniki tych co lubia tu sobie nabijac 8O Moze ktos zalozy ankiete : Czy wykasowac all posty z Oslej ? Najwyzej pare ciekawszych sie zostawi ? jak dla mnie bezsens, sam pisze duzo na oslej laczce ale nie sa to teksty w stylu : "cool" "Bajer" itd. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 To moze zamiast z Oślej łączki wyrzucimy wszystkie posty z działy "Sprzęt" w końcu to taki sam dział jak ośla :D :P ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 To moze zamiast z Oślej łączki wyrzucimy wszystkie posty z działy "Sprzęt" w końcu to taki sam dział jak ośla :D :P ;)moze oczyscmy cale forum zeby coniektorzy nienabijali sobie licznika postami "szukaj, bylo..." :wink: :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 moze oczyscmy cale forum zeby coniektorzy nienabijali sobie licznika postami "szukaj, bylo..." :wink: :PTo jush lepsze wyjście. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 hmm tylko teraz tak... wole w sumie zeby pisac byleco na oslej i nabijac sobie w ten sposob licznik niz zeby pozniej pojawily sie topicy na np. chlodzeniu: Kupic chlodnice ? osoba1: Tak kup chlodnice osoba2: Zgadzam sie z kolega osoba3: Potwierdzam osoba4: Oni maja racje osoba0: a jaka mam kupic ? osoba1: Najlepsza osoba2: miedziana osoba3: racja miedziana osoba4: taa miedziana najlepsza osoba0: a ja slyszalem ze to tylko 1* roznicy osoba1: no w sumie tak - kup ALU osoba2: aha rzeczywiscie... itd. itp... mam nadzieje ze tak sie nie stanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Tak :D Macie rację Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 CZyli naprawde sa tylko 2 rozsadne wyjscia: 1. wywalic wogle licznik pod awartkiem 2. zrobic tak zeby posty na oslej niebyly doliczane do licznika ( ale to nie dokonca rozwiarze problem, bo posty nietylko sa nabijane na oslej.........) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Mi tam to wisi, i tak wiekszość moich postów jest napisana na sprzęcie. Ale tak zastanawiając się, to jest to troche bez sęsu. Jeśli macie problem z tymi licznikami to je zlikwidujcie, mi tam są neipotrzebne, ale nie kasujcie postów. Jak dla mnie to był by błąd... ale nei ja tu jestem adminem/moderatorem. Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 CZyli naprawde sa tylko 2 rozsadne wyjscia: 1. wywalic wogle licznik pod awartkiem 2. zrobic tak zeby posty na oslej niebyly doliczane do licznika ( ale to nie dokonca rozwiarze problem, bo posty nietylko sa nabijane na oslej.........) ALE NA OSLEJ NAJWIECEJ :) wiec...jak jzu napisalem jestem za ;] o kurcze, zapewne ze 300-400 postow wpizdu ;p joke ;] wywalic zawartosc oslej, jak juz napsialem w innym topiq i tak na oslej JEST NIEZLY BURDEL! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Ja też jestem za usunięciem liczników (zarówno "gwiazdek" jak i ilości napisanych postów) - lub przeniesieniem ich do profilu - tak by nie były od razu widoczne. Są to informace jak dla mnie zupełnie zbędne i powodują tylko kłopoty i wyzywanie się od "Postojebców"/-cytat/... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...