Skocz do zawartości
Galago De Codi

7VAXP GIGABYTE i RADZIO 9500 ZONK!!!

Rekomendowane odpowiedzi

A więc najprawdopodobniej mamy zonka tysiąclecia. Na toms hardweare pisza o takim samym problemie jaki mam z jednym takim na serwisie.

Płyta i kart aosobno generują 3dmarki, a razem... no właśnie pamiętacie jak pisałem o 9800-10 000 ....

Jak się okazuje nie ja jeden mam ten problem. Na Toms hardweare forum jest paru takich którzy mają ten sam problem. Płyty i grafy ok. A osiągi zero.

Co więcej zawiesza się po wgraniu ogrinalnych serowników od pł gł. A o podkreconych catalystach zapomnijcie.

Tak wiec mamy zonka roku. albo i więcej.

Nie dosyć że Gigabyte nie chce oemów to teraz taką zcieme walą. Jak by was wreście dopuścili do przedstwiciela Googabyte`a to wiecie co powie. A poco składasz na oem`ie. My składamy to na Majorach... gadaj z d...

Tak wiec uważajcie na taką konfigurację

To jest te dual cudów gigabyte`a :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sądzę że gigabyte zaczyna stawiać na firmowe rzeczy. Biosy też nic nie dały.

Wiesz jak sie czuje serwisant gdy juz z braku mozliwości dzwoni do serwisu producenta, a oni z taką olewką !!! to zmontujcie klijentowi majora. Boshe!!!! przecież tych snobów powinno sie powystrzelać.

Siedzę sobie w sklepie, przychodzi dzieciak z widać biedną rodzinką, i chce kupić komp. Kazdy zaraz sobie przypomina siebie.

(Pamietam jak tydzień pomiedzy zamówieniem a dostawą nie mogłem wogóle spać ;) ) I co walnę im kingstona czy majora za 50zł wiecej...

Nie po prostu zmienię na Asrocka... i tak gigabyte pozbedzie się tych klijentów z dolnej półki...

A o klijentach z órnej półki juz pisałem... bo nie każdego stać na R9500, który na g i tak nie pójdzie jak nalezy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A zmiany AGP z 8x na 4x probowales? Nie mowie tu o zmianie programowej w stylu wymuszenia BIOSowo ale sprzetowo. Zaklejach pin 3 i 11 na karcie i w ten sposob system rozpoznaje ja jako 4x. Ja mialem problemy z R9700 na GB i zmiany programowe nie pomagaly a sprzetowo zalatwilo sprawe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...