Galago De Codi Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 A więc najprawdopodobniej mamy zonka tysiąclecia. Na toms hardweare pisza o takim samym problemie jaki mam z jednym takim na serwisie. Płyta i kart aosobno generują 3dmarki, a razem... no właśnie pamiętacie jak pisałem o 9800-10 000 .... Jak się okazuje nie ja jeden mam ten problem. Na Toms hardweare forum jest paru takich którzy mają ten sam problem. Płyty i grafy ok. A osiągi zero. Co więcej zawiesza się po wgraniu ogrinalnych serowników od pł gł. A o podkreconych catalystach zapomnijcie. Tak wiec mamy zonka roku. albo i więcej. Nie dosyć że Gigabyte nie chce oemów to teraz taką zcieme walą. Jak by was wreście dopuścili do przedstwiciela Googabyte`a to wiecie co powie. A poco składasz na oem`ie. My składamy to na Majorach... gadaj z d... Tak wiec uważajcie na taką konfigurację To jest te dual cudów gigabyte`a :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 NO to ładne jaja.A z rużnymi biosami prubowałeś??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Sądzę że gigabyte zaczyna stawiać na firmowe rzeczy. Biosy też nic nie dały. Wiesz jak sie czuje serwisant gdy juz z braku mozliwości dzwoni do serwisu producenta, a oni z taką olewką !!! to zmontujcie klijentowi majora. Boshe!!!! przecież tych snobów powinno sie powystrzelać. Siedzę sobie w sklepie, przychodzi dzieciak z widać biedną rodzinką, i chce kupić komp. Kazdy zaraz sobie przypomina siebie. (Pamietam jak tydzień pomiedzy zamówieniem a dostawą nie mogłem wogóle spać ;) ) I co walnę im kingstona czy majora za 50zł wiecej... Nie po prostu zmienię na Asrocka... i tak gigabyte pozbedzie się tych klijentów z dolnej półki... A o klijentach z órnej półki juz pisałem... bo nie każdego stać na R9500, który na g i tak nie pójdzie jak nalezy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Majory to pamieci ram.Ja u siebie śmigałem już na elixirach i jakis totalnie nonejmowych kościach.Totalnie bez oznaczeń i było spox.Ale co do tego radka to nie moge pomóc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Surff Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Ja właśnie zamierzam kupić tego GB i Radka9500Pro, chyba musze przemyśleć co do płyty... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Czy z płytami G.7-VAX też są takie same problemy? Zamierzałem kupić tego radka . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Sory ze odświerzam przestarzały topik ale właśnie mam mobo gigabyte i radka 9500 pro i niema problemów :) Pozdro :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin77 Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 akurat u mnie gigabyte i radek 9000 pro nie chcą chodzić ale pod win98 :( , dobrze że pod xp chodzi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 A zmiany AGP z 8x na 4x probowales? Nie mowie tu o zmianie programowej w stylu wymuszenia BIOSowo ale sprzetowo. Zaklejach pin 3 i 11 na karcie i w ten sposob system rozpoznaje ja jako 4x. Ja mialem problemy z R9700 na GB i zmiany programowe nie pomagaly a sprzetowo zalatwilo sprawe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 u mnie automatycznie się włączyło agpx8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...