Gość e7us Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Witam! Mam zamiar kupic karte graficzna tak zeby sobie dawala rade w nowych grach na monitorze 22 cale wide. Przedzial cenowy 500-550 zl. I nie wiem co wybac czy Ati Czy nVidie ;/ Dajcie jakies propozyjce :) Reszta mojego configu w sygnaturze. Z gory dzieki za rady! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciuci Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Radek 4850 plus jakieś chłodziwo do niego np.Arctic Cooling VGA Accelero S1 Rev. 2 Sam posiadam i smiga az miło! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Dokładnie, najlepsze rozwiązanie na obecną chwilę. Choć w sumie można się również zastanowić na 9800GTX bo jest na podobnym poziomie, ale imho ATI wypada lepiej cenowo i wydajnościowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 i mniej pradu zżera..... - chłodzenie może zostać standardowe - nie jest najgłośniejsze ale karta troszkę się grzeje no i oczywiście wszystkie gry w natywnej i na max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...