stranger Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 ściągnąłem taki plik ze strony producenta 8RD13305.exe i moje pytanie brzmi co z tym dalej zrobić....wiem, że lamerskie ale nigdy nie wgrywałem nowego biosu więc wolę się wszystkiego dowiedzieć za nim cos spiernicze jak by mi ktoś napisał jak to się pokolei robi byłbym bardzo wdzięczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Wrzucasz plik z BIOS'em (rozpakowany ofkors :)). Na czystą dyskietkę. Wkładzasz dyskietkę do napędu :) Restartujesz kompa Podzczs POST'u naciciskasz ALT+F2 i reszta się robi sama :). BARDZO WAŻNE: Przed wgrywaniem zrób reset CMOS'u. Po wgraniu też zdrowo jest zresetować CMOS :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 dzieki szkoda tylko ze z nowym biosem mam 300 pkt mniej w 3dmarku, myslalem ze moze cos w gore pojdzie raczej......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Jak wgrać nowego biosa i jak znaleźć innego biosa (nowszego) do mojego kompa ? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Jak wgrać nowego biosa i jak znaleźć innego biosa (nowszego) do mojego kompa ? :roll: a moze napisalbys jaka masz mobo??? wrozka to tu raczej nikt nie jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 czytac FAQ ! ktos sie meczyl po to zeby inni nie zadawali glupich pytan a jak widzac nikt z tego nie korzysta 8O no comment Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...