sledziq Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 (edytowane) http://www.allegro.pl/item411826843_core_2...pl_fvat_gw.html czemu tak tanio? OEM, 12 miesiecy gwary. Za kuriera tez troche chce Edytowane 12 Sierpnia 2008 przez sledziq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 No i mógł je przetrzepać, najpierw pozbędzie sie "syfu", a potem pójdą selekty, albo i w tym samym czasie na innym koncie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 panowie to ktory wziac bo dzisiaj chce kupic :?: E8500 patrzac na pamieci czy E8400 :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiedzmin_ Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Tez sie zaczalem rozgladac po prockach i zastanawiam sie nad zmiana... Co prawda moj P4 3.0GHz sie slicznie kreci (przynajmniej w teorii, ja wyciagnalem stabilnie ok. 4GHz), ale w razie kupna E7200 i ustawienia go na poziomie 3GHz+ powinienem odczuc roznice? @peve: W Twoim przypadku chyba musisz sie po prostu zdecydowac ile chcesz wydac... Mozesz kupic E7200 a za rok przesiadka na quada :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowet Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 No i mógł je przetrzepać, najpierw pozbędzie sie "syfu", a potem pójdą selekty, albo i w tym samym czasie na innym koncie :DPonad dwa miesiące temu kupowałem u pablo328 procka e2140 i wykręcił się od razu na 3GHz (wiem, że to nie rewelacja, ale tragedia to też nie jest ) więc raczej w selekcję się pablo nie bawił. Tym bardziej, że ten użytkownik raczej sprzedaje spore ilości procków. Ale jak jest w tym przypadku, to nie wiem :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4toku Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Ponad dwa miesiące temu kupowałem u pablo328 procka e2140 i wykręcił się od razu na 3GHz (wiem, że to nie rewelacja, ale tragedia to też nie jest ) więc raczej w selekcję się pablo nie bawił. Tym bardziej, że ten użytkownik raczej sprzedaje spore ilości procków. Ale jak jest w tym przypadku, to nie wiem :-) Ja też kupiłem w kwietniu od pablo328 E8200 i nie narzekam 3.6GHz przy 1,2V :rolleyes: A i z kosztami wysyłki można sie dogadać. Jestem zadowolony - oby takich wiecej na Allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2008 (edytowane) no i kupilem E8500, mam nadzieje ze nie bedzie problemu z oblsuga polowkowego mnoznika na mojej plycie :?: jego oznaczenie to Q814, z tego co czytalem w temacie to powinien sie ladnie podkrecic p.s. cena jaka mi zaspiewali za tego procka to 749zl :lol: Edytowane 14 Sierpnia 2008 przez peve Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e7us Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2008 749 zl bez komentarza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goru Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2008 750zł?!?!?! n/c stary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2008 oczywiscie tyle nie zaplacilem ale jak to powiedzial sprzedawca: jest taki drogi bo to najnowszy procesor jaki wyszedl ostatnio i stad ta cene :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
einar Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2008 To ile w końcu dałeś? :) chyba mniej niż 500zł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2008 (edytowane) 520zl przez net mialbym oczywiscie taniej ale dopiero we wtorek pewnie lub w srode Edytowane 14 Sierpnia 2008 przez peve Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...