Galago De Codi Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Co się bedzie działo jak komputery w sieci lokalnej są zasilane z innych faz. Jamam taki problem w domu.... Moge coś popalic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macialek Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 według mnie to nie ma znaczenia, ale jestem zaledwie po skromnym kursie fizyki w liceum ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hts Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Jesli dobrze pamietam to musisz uziemnic karty sieciowe. Poszukam dodkladnie o co chodzi, ale wydaje mi sie to wystarczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Ew. uziemić kabel sieciowy (głównie jeśli BNC). Nic nie powinno się dziać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 W przypadku skretki nie powinno to miec znaczenia (różne fazy). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Po pierwsze primo: pisałem o BNC, a BNC to nie skrętka. Po drugie primo: ma znaczenie jeśli skrętka jest ekranowana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...