Cinkos Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Witam. Ostatnio stało mi się coś takiego, że zwykłe dźwięki z systemu typu "zdarzenie" zamiast grać z głośników przekształciły sie w piknięcie z głośnika z obudowy. Zauważyłem to mniej więcej po instalacji avast'a. W ustawieniach dźwięków jest tak jak powinno. Co może być? system- xp sp2 Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulburner Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Sprawdź, czy coś nie usunęło plików wave z folderu Windows/Media, tudzież czy działa podgląd dźwięków w ustawieniach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinkos Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 (edytowane) No właśnie podgląd działa. Oprócz tego zauważyłem inne anomalie: nie mogę ustawić żeby pokazywal pliki ukryte ( jest opcja ale po naciśnięciu OK i jeszcze raz wejściu w ustawienia jest dalej na starej pozycji) oraz nie działają hotkey'e od dźwięku na klawiaturze. ________edit Winowajcą był Avast. Po odinstalowaniu problemy znikły. Oprócz tego, że pokazywanie ukrytych plików dalej nie działa. Pozdrawiam Edytowane 13 Sierpnia 2008 przez Cinkos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...