Gość Adamuss13 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 (edytowane) Potrzebuje klawiaturki i myszy do gier. Wymagania do myszy : -przycisk x3fire - coś takiego : http://vaga.rulez.cz/hw/images/a4tech-x718f.jpg -dobra do grania Ustawienia ,,guzików" mają być takie : -duży enter -klawisze insert,home,page up ... ustawione 3x2 : http://twojepc.pl/html/cordless_desktop/klawiatura.jpg - i najważniejsze Przewodowe (nie cierpie bezprzewodowych). Ewnetualnie wykombinuje nawet 180 zł. Edytowane 12 Sierpnia 2008 przez Adamuss13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Co do myszki miałem x-750 i była ok tyle że radze wziąć matową wersje bo na tej zostają wstrętne odciski palców, działała zadowalająco póki nie przetarł się kabel, a ten przycisk x3 fire IMO był zbędny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nonac Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Co do myszki - A4tech X750-F świetna jezeli chodzi o gry, lecz przy zakupie nie patrz na przycisk 3xfire - to sa 3 pojedyncze strzaly z pisotoletu czy karabinu a nie 3xszybsze strzelanie. Szybko z tego zrezygnuejsz. Mysz koszuje ok. 50 zl, dobrze sie na niej trzyma reke, lepiej maja prawo-reczni (chociaz jest opcja zmiany przycisków dla leworęcznych), dobra gumka na kciuka, szybka i bardzo dobrze dzialajaca zmiana DPI, swiecaca rolka xD i przyciski przydajace sie do internetu (Wstecz, Dalej). Wielkosc myszki zapewnia wygode i komfort, nie boli nadgarstek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 tylko nie bierz wersji 750BF bo mam ją od pół roku i to "szorstkie" wykończenie już zaczęło schodzić z prawego przycisku. Wcześniej przez prawie 2 lata używałem wersji błyszczącej, padła z mojej głupoty. Z myszki jestem zadowolony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Możesz tez się zastanowić nad X-755FS. Bardzo fajnie mi się z niej korzysta i przede wszystkim przycisk 3xfire nie jest w jakimś pomarańczowym kolorze nie pasującym do niczego.. No i jest z drugiej strony LPM, co dla mnie jest dużym plusem tego gryzonia. Dodatkowo pięć konfigurowalnych przycisków ;) Co prawda napisy A4tech i X7 już sa prawie niewidoczne po poł roku korzystania, ale czy to przeszkadza w jej używaniu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Co do myszki - A4tech X750-F świetna jezeli chodzi o gry, lecz przy zakupie nie patrz na przycisk 3xfire - to sa 3 pojedyncze strzaly z pisotoletu czy karabinu a nie 3xszybsze strzelanie. Szybko z tego zrezygnuejsz.Nie do konca Bo w jednym momencie wysylasz sygnal 3 krotnego fire ktory jest odtwarzany z taka predkoscia jak sie da (dla danej broni), 3 krotne klikniecie palcem trwa zawsze dluzej! DObrze to widac w grze na multi z malym lagieem wtedy kazdy kolejny sygnal fire (poprzez nacisniecie) ma dodatkowo opoznienie. Ja tam z tego 3x fire korzystam ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venom81 Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2008 Do gier (a konkretnie q3) od kilku miechów używam czegoś takowego http://www.emarket.pl/pricelist/item.aspx?PID=C8410323 niski profil klawiszy, standardowy ich rozkład no i podświetlana co czasem się przydaje jak gra się przy zgaszonym świetle. Tania i zostanie więcej pieniędzy na myszkę która głównie decyduje o wygodzie grania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...