Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Karta Oryginał Ati 8500 275/550 WinME

Przy podłączonym telewizorze i sterownikach powyżej 7193 monitor Sony 100SX uruchamia się tylko w 640x480 w 16 kolorach(Obraz jest widoczny na ekranie telewizora ale też tylko w tej rozdzielczości) i nie mam dostępu

do zakładek z ustawieniami sterownika,

Na sterach 7193 i poniżej jest wszystko ok. W czym tkwi problem? Dzięki za odpowiedź

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Karta Oryginał Ati 8500 275/550 WinME 

Przy podłączonym telewizorze i sterownikach powyżej 7193 monitor Sony 100SX uruchamia się tylko w 640x480 w 16 kolorach(Obraz jest widoczny na ekranie telewizora ale też tylko w tej rozdzielczości) i nie mam dostępu 

do zakładek z ustawieniami sterownika, 

Na sterach 7193 i poniżej jest wszystko ok. W czym tkwi problem? Dzięki za odpowiedź

Zapewne w sterownikach :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[moderowane przez=marco]

Ostatnie ostrzezenie - przestajesz wyzywac ludzi albo jak Nyny trafisz na zaszczytna liste zbanowanych

[/moderowane]

malo kto rozumie podejscie do sprawy LAMERA[/i]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Posiadając takową kartę dochodzę powoli do wniosku, że karta ta jest sporo przereklamowana. Jażeli sterowniki te mają być robione pod różne programy testujace to jest to do bani. Bo co ma dla mnie za znaczenie że w 3DMarku mam 50 pkt więcej skoro nie działają wszystkie funkcje za które się przecież zapłaciło.A co do nowszych sterowników to są tam ustawienia dot. TV których akurat brakuje w sterach starszych, ale co z tego skoro trzeba stosować wtyczkologię aby uruchomić to wyjście. Byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś w końcu rzeczowo odpowiedział na moje problemy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Posiadając takową kartę dochodzę powoli do wniosku, że karta ta jest sporo przereklamowana. Jażeli sterowniki te mają być robione pod różne programy testujace to jest to do bani. Bo co ma dla mnie za znaczenie że w 3DMarku mam 50 pkt więcej skoro nie działają wszystkie funkcje za które się przecież zapłaciło.A co do nowszych sterowników to są tam ustawienia dot. TV których akurat brakuje w sterach starszych, ale co z tego skoro trzeba stosować wtyczkologię aby uruchomić to wyjście. Byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś w końcu rzeczowo odpowiedział na moje problemy

Jak próbujesz driverków BETA to może tak być. Spróbuj zapodać na karte ostatnie oficjalne z www.ati.com i daj znać czy coś się poprawiło (ale najpierw odinstaluj poprzednie).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sterowniki są ściągnięte od ATI 9016. Co ciekawsze serwisant stwierdził,że powodem niepowodzeń możę być to że Ati pisze sterowniki pod wersje kart ale z innych regionów. Skoro by tak było to już jest bezczelność

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...