Robertg Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Karta Oryginał Ati 8500 275/550 WinME Przy podłączonym telewizorze i sterownikach powyżej 7193 monitor Sony 100SX uruchamia się tylko w 640x480 w 16 kolorach(Obraz jest widoczny na ekranie telewizora ale też tylko w tej rozdzielczości) i nie mam dostępu do zakładek z ustawieniami sterownika, Na sterach 7193 i poniżej jest wszystko ok. W czym tkwi problem? Dzięki za odpowiedź Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Karta Oryginał Ati 8500 275/550 WinME Przy podłączonym telewizorze i sterownikach powyżej 7193 monitor Sony 100SX uruchamia się tylko w 640x480 w 16 kolorach(Obraz jest widoczny na ekranie telewizora ale też tylko w tej rozdzielczości) i nie mam dostępu do zakładek z ustawieniami sterownika, Na sterach 7193 i poniżej jest wszystko ok. W czym tkwi problem? Dzięki za odpowiedź Zapewne w sterownikach :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertg Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Czyżby Ati nie tworzyło sterowników do swoich kart? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Olej wyzsze sterowniki. Jezeli na starszych Ci smiga to po co nowe instalujesz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Olej wyzsze sterowniki. Jezeli na starszych Ci smiga to po co nowe instalujesz ? To po co wogóle wydaja nowsze sterowniki??? Nie rozumie,m Twojego podejscia do sprawy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 [moderowane przez=marco] Ostatnie ostrzezenie - przestajesz wyzywac ludzi albo jak Nyny trafisz na zaszczytna liste zbanowanych [/moderowane] malo kto rozumie podejscie do sprawy LAMERA[/i] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 malo kto rozumie podejscie do sprawy LAMERAHehe lamerze, jezeli mu zle chodzi na nowych sterach wiec niech zostanie przy starych. Chyba nawet taki lamer jak Ty sie zgodzi ze mna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthNICK Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 N a starych steracgh to Gf4 dzialalby pewnie gorzej od R7,5k:) Jesli by dzialal w wiecej niz 16kolorach,no ale chociaz byly stabilniejsze. Teraz nikt mi nie pwoie ze jedne klarty maja lesze inne gorsze stery:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertg Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Posiadając takową kartę dochodzę powoli do wniosku, że karta ta jest sporo przereklamowana. Jażeli sterowniki te mają być robione pod różne programy testujace to jest to do bani. Bo co ma dla mnie za znaczenie że w 3DMarku mam 50 pkt więcej skoro nie działają wszystkie funkcje za które się przecież zapłaciło.A co do nowszych sterowników to są tam ustawienia dot. TV których akurat brakuje w sterach starszych, ale co z tego skoro trzeba stosować wtyczkologię aby uruchomić to wyjście. Byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś w końcu rzeczowo odpowiedział na moje problemy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Posiadając takową kartę dochodzę powoli do wniosku, że karta ta jest sporo przereklamowana. Jażeli sterowniki te mają być robione pod różne programy testujace to jest to do bani. Bo co ma dla mnie za znaczenie że w 3DMarku mam 50 pkt więcej skoro nie działają wszystkie funkcje za które się przecież zapłaciło.A co do nowszych sterowników to są tam ustawienia dot. TV których akurat brakuje w sterach starszych, ale co z tego skoro trzeba stosować wtyczkologię aby uruchomić to wyjście. Byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś w końcu rzeczowo odpowiedział na moje problemy Jak próbujesz driverków BETA to może tak być. Spróbuj zapodać na karte ostatnie oficjalne z www.ati.com i daj znać czy coś się poprawiło (ale najpierw odinstaluj poprzednie). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertg Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Sterowniki są ściągnięte od ATI 9016. Co ciekawsze serwisant stwierdził,że powodem niepowodzeń możę być to że Ati pisze sterowniki pod wersje kart ale z innych regionów. Skoro by tak było to już jest bezczelność Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Jeżeli chcesz dobrze sterowac TvOutem polecam TvTool 5.5 lub 6.0. Więcej opcji,rozdzielczości standardów itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertg Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Ale on chyba działa tylko z NV Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 6.0 chyba już nie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...