erio Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 9 czerwca sprzedalem mojego durona 1Ghz seria AHHAA tylko dlatego ze nie krecil sie do 9x133 tylko mnie wkur....iał .... ale mam dylemat ... dzis jest 10 czerwca ... rano chce jechac po albo nowego durnia 1 Ghz ... albo moze zaczekac na nowe athlony 0.13 i obnizki Athlonow 0.18 ??? TYLKO CZY KTOS WIE ILE BEDE CZEKAL .... bez kompa dlugo nie wytrzymam ... Podobno premiera XP 0.13 ma byc wlasnie 10 czerwca (gdzies tak sluszalem) ale kiedy te procki beda dostepne ... mysle ze nie od razu ... kiedy sie spodziewac obnizek na XP 0.18 i jak duzych ..... jak myślicie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 Mysle ze rewolucji cenowych szybko nie bedzie. 0.13 bedzie z pewnoscia w cenie. Ciekawe czy AMD najpierw wypusci szybsze modele za spora kase a jak juz maniacy kupia to wolniejsze, tansze modele? D1000 powinien bez problemu chodzic na 9x133. ja jeszcze nie widzialem takiego, ktory by nie chodzil (aze 5 sztukow) z kolei sztuka jest doprowadzic do stabilnosci 1000@1350. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 mój nie daje rady na 133. nawet na 6*133 :cry: a na 12.5*100 chodzi bez podnoszenia napieia stabilnie 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...