Dru Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 No właśnie, czytałem, że Toshiba jest git (dostała wiele nagród). A jak inne? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 hmm tez mam zamiar kupic dvd i mysle nad toshiba SD-1712 (16/48) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Miałem kiedyś stareńki CD-ROM Toshiby mówie wam maszyna nie do zajeżdzenia :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anon Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Mama SD-M1712 i jest ROX. Cicha i szybka. Bierz bedziesz bardzo zadowolony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Jeszcze przyzwoite dvd ma PIONEER :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Potwierdzam - Toshiba SD-M1712. Pomimo iż ma tylko 128kB cache (SD-M1612 miała 512kB) nie wpływa to na jej osiągi. Bardzo dobra do zrzutów audio - relatywnie mało błędów przy porysowanych płytkach i krótki czas zrzutu DVD. Zresztą zapoznaj się sam z testem na cdrinfo.pl http://cdrinfo.pl/cdr/hard/dvd-rom_runda_2/1.php3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Pozdrawiam Szczecin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Pozdrawiam Szczecinwidze ze nie tylko ja ze szczecoma jestem :) a w jakiej dzielnicy mieszkasz ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 ja mam LG 8160B , to już moja 2 bo 1 mi wybuchła razem z płytą, odradzam LG, kup Pioneera alo toshibe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Polecam Pioneera co widnieje u mnie w podpisie :D Zalety: :arrow: czas dostepu rewelacyjny :arrow: szybki ripping :arrow: bardzo cichy :arrow: czyta 99 min cd-r :arrow: dobra korekcja bledow Wady: :arrow: nie czyta DVD-RW :arrow: czasami problemy z ekstrakcja cd audio Ogolnie polecam :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 a ja powiem SZUKAJ!!!! Sam nawet kiedys zakladalem podobny temat odnosnie dwoch najlepszych producentow DVD (Pioneer i Toshiba) pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-lexa Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 A ja twierdze, ze LiteOn produkuje niezle DVD-Rom'y.Wczesniej mialem LG i tez nie mialem na co psioczyc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dru Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Na 90% kupię tą Toshibę. 10% zostawiam na Pioneera. Pozdrawiam P.S.: Jestem aktualnie z Pogodna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Toshiba rulez sam mam i jestem zadowolony...najwieksza korekcja bledow na rynq. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 hehe to ja tez kupie toshibe :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Kupuj sobie Toshiby, Pioneery i ***** wie co jeszcze, ale napewno nie LG. Ja mam jeden z tych pierwszy modeli DVD i powiem że teraz często niechce czytać CD - romów, a napęd był już czyszczony z 3x. Dobrze że mam nagrywarkę - LG, do niej zastrzeżeń nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 a co sadzicie o Pioneerze ze slot-in ? jak to sie sprawdza w praktyce, poziom halasu itp ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Pozdrawiam Szczecinwidze ze nie tylko ja ze szczecoma jestem :) a w jakiej dzielnicy mieszkasz ?? Żelechowo - takie obrzeża Szczecina w okolicach Robotniczej - ale nie narzekam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 a co sadzicie o Pioneerze ze slot-in ? jak to sie sprawdza w praktyce, poziom halasu itp ?Shit mam i przeklinam dzień w którym go kupiłem. Czyta w porządku nie mam do niego zastrzeżeń ale poziom hałasu NIE Z TEJ ZIEMII!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 LiteOn - nie mam z nim problemow ale jest zdecydowanie za glosny :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 To chyba nie slyszalesc CDROMa LiteOn'a LTN-526S (tego syczacego)... Pozdr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 a co sadzicie o Pioneerze ze slot-in ? jak to sie sprawdza w praktyce, poziom halasu itp ?Shit mam i przeklinam dzień w którym go kupiłem. Czyta w porządku nie mam do niego zastrzeżeń ale poziom hałasu NIE Z TEJ ZIEMII!!! mam 106s i jest calkiem cicha, cyclone 32X robi wiecej halasu .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 hyh, chyba poprosze o odpalenie go w sklepie [slota] i sie poslucha ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Toshiba jest zdecydowanie cichsza od tegoz pioneera!!! pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 a co sadzicie o Pioneerze ze slot-in ? jak to sie sprawdza w praktyce, poziom halasu itp ?Shit mam i przeklinam dzień w którym go kupiłem. Czyta w porządku nie mam do niego zastrzeżeń ale poziom hałasu NIE Z TEJ ZIEMII!!! W takim razie najnowszy model DVD-120 też jest skopany pod tym względem, hałasuje jak szlifierka:( Niby miał być cichy ale słychać intensywny szum i gwizd (sic) wirującej płyty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil>>> Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Napęd to to mały problem... Jak mamy dobry program np. winDVD4 to z każdym sprzętem pójdzie bez problemu. A ja mam samsunga i nie narzekam:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...