Skocz do zawartości
Maly Czop

Pomocy W Wyborze

Rekomendowane odpowiedzi

mysle ze niedlugo bede miec mozliwosc zmiany kompa i teraz pytanie laptop czy stacjonarny. dodam iz do studiow mam jeszce 3 lata a narazie komp ma sluzyc w domu i jak teraz kupie lapka to za te 3 lata bedzie to juz slabizna( a nie da go sie rozbudowac no chyba ze pamiec RAM) co do stacjonarnego jest mozliwosc rozbudowy, no i w gierki lubie czasami pograc( wiadomo ze laptop wszystkich smiało nie pociągnie) nastepna sprawa to koszt napraw wiadomo ze w laptopie jest o wiele wiekszy. kazdy kto ma cos do powiedzenia i poradzenia prosze pisac...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kasy jeszce nie wiem bo czekam na odszkodowanie i licze na cos okolo 1000zl (ale nie wiadomo jak to bedzie) i reszte rodzice maja dolozyc(razem cos okolo 2500 [+- 200zl]). Gram??( do tej pory nie gralem w wymagajace gry bo sprzet nie pozwalal) ale chetnie bym pogral w najnowesze need for speed (carbon pro street) no i cos temu podobne. Co do pracy w 3D to mozna powiedziec ze jej nie ma( ewentualnie mala obrobka zdjec, ale nic powaznego).

Edytowane przez Maly Czop

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bez grania potrafie sie obejsc(ale tez jak mam mozliwosc to chetnie pogram w wolnej chwili) A co do wyboru pisalem lapka nie rozbudujesz(a biorac pod uwage dzisiejszy postep w sprzecie komputerowym i nie tylko to za 3 lata ten lapek bedzie nic nie wart) podruzowac z kompem nie mam zamiaru caly czas ma stac w miejscu( jak obecna stacjonarka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi