heretic Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Cześć. Mam pytanie dotyczące wersji biosu do Abit AB9 Pro obsługującej FSB1333. Mam AB9 Pro.Ściągnąłem biosa w wersji 22. Zflashowałem Flashmenu ABUT UGURU , komp się zrestartował i został na kodzie postu: C1. Zresetowałem,odpalił bios na fabrycznych ustawieniach, czyli został zflashowany.Wlazłem do biosu/ocGuru/. Jeśli dobrze rozumię w polu wyboru strapu powinno widnieć 1333 a jednak tego nie ma. Tak samo było gdy flashowałem biosa do wersji 23.Mógłby mi któś podpowiedzieć jak to srobić skutecznie. Pozdro heretic1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cienislaw Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 zle myslisz - obsluga 45nm w quadgt nie daje w biosie strapu 1333. nadal jest do wyboru 800 i 1066, a procek smialo idzie. wiec jesli abit wydal wreszcie bios do ab9 pro z obsluga 45nm, flashuj i smialo wrzucaj proca, musi trybic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heretic Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 zle myslisz - obsluga 45nm w quadgt nie daje w biosie strapu 1333. nadal jest do wyboru 800 i 1066, a procek smialo idzie. wiec jesli abit wydal wreszcie bios do ab9 pro z obsluga 45nm, flashuj i smialo wrzucaj proca, musi trybic. nie dam sobie ręki uciąć, ale zdaje mi się że gdzies widziałem zdjęcie takiej płyty gdize w polu wyboru był strap 1333.ale mogę się mylic.a co myslisz o tym kodzie postu C1 po zflashowaniu biosu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flashh Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Cześć. Mam pytanie dotyczące wersji biosu do Abit AB9 Pro obsługującej FSB1333. Mam AB9 Pro.Ściągnąłem biosa w wersji 22. Zflashowałem Flashmenu ABUT UGURU , komp się zrestartował i został na kodzie postu: C1. Zresetowałem,odpalił bios na fabrycznych ustawieniach, czyli został zflashowany.Wlazłem do biosu/ocGuru/. Jeśli dobrze rozumię w polu wyboru strapu powinno widnieć 1333 a jednak tego nie ma. Tak samo było gdy flashowałem biosa do wersji 23.Mógłby mi któś podpowiedzieć jak to srobić skutecznie. Pozdro heretic1 Chyba to musi być bios w wersji beta 23 - bios 22 nie ma w specyfikacji obsługi 45nm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...