Krach Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Witam, od dłuższego czasu przymierzam się do kupna LCD. Sporo się naczytałem, ale do końca nie jestem jeszcze zdecydowany. Planuję wybrać między tymi dwoma: LG W2252tq-pf oraz Samsung T220. Za LG przemawiają 2 rzeczy, mianowicie 30dni na badpixele oraz cena :), która jest niższa od T220 o ok. 150zł. Natomiast Samsung wygląda, jak dla mnie, o wiele lepiej, a parametry i jakość obrazu jest (podobno - jeśli jest gorsza, bądź też lepsza to proszę wyprowadzić mnie z błędu :)) porównywalna do w/w LG. A więc na który byście się Wy zdecydowali? No chyba, że za taką samą cenę dostanę lepszy produkt. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Ja bym wziął LG W2252TQ-PF. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janekk Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 LG W2252TQ-PF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krach Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Jeśli możecie, to przeczytajcie te dwa drobne artykuły: w2252tq-pf oraz T220. Tutaj Samsung wypada lepiej, teoretyczne lepsze kolory etc. Ale czy to będzie aż tak duża różnica, by dopłacać te 100zl? ;d No i dodatkowo czytałem, że ten LG "piszczy" przy zmniejszonej jasności :/. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Ja jutro będę zamawiał tego szajsunga w agito także jak chcesz to poczekaj jeszcze parę dni a wrzucę kilka fotek i opisze moje wrażenia :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krach Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Byłbym bardzo wdzięczny :) Akurat wyjeżdżam na parę dni, więc po powrocie chętnie przeczytam Twoją opinię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...