Sir_emak Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Witam Posiadam oryginal gry c&c generals. Jest ona zabezpieczona SafeDisc 2.8. Wie ktoś jak mozna wykonać dzialajaca kopie tej gry? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 probowales CloneCD ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_emak Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Probowalem Clonem i Alcoholem 120%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Alcohol 120% i ustawienie dla SafeDisc v2 - jeśli nie działa, to proawodpodobnie Twoje LG nie da sobie z tym rady lub gra ma jeszcze inne zabezpieczenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micuel Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Tez męczylem sie nad ta grą i przegrałem ją po prostu skopiowałem wczystko (ctrl+c) i wklejilem na dysk (ctrl+v) nagralem jako iso z ta sama etykietka co orginal i dziala tak dziwne ze az smieszne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 U mnie pierwsza była zabezpieczona safediscem a druga securomem przegrasz na pewno instalując najnowszego clonecd i profiler'a - odpala on clona z odpowiednimi ustawieniami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...