gbr Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 witam Mam mały problem otóż miałem zainstalowanego na kompie microsoft office 2003 i microsoft office 2007. Odinstalowałem MO 2003. teraz chcę odinstalować MO 2007 ponieważ w ogóle mi nie działa tzn. przy włączeniu np. worda się robi instalacja mam oczywiście oryginalne MO 2007. nawet jeśli chcę odinstalować lub zainstalować z płytki to się ładuję i cofa.. i pisze że jest błąd krytyczny próbowałem przez dodaj/usuń programy i wyskakuje mi komunikat : "język stosowany w tym pakiecie instalacyjnym nie jest obsługiwany przez system ". nie wiem co robić proszę o pomoc Co mi radzicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Spróbuj tego narzędzia http://support.microsoft.com/kb/290301 chociaż wątpie że zadziała, w końcu to też M$ ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...