snorg Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Czy ten zasilacz jest dobry ?? Eurocase/EC 350X max (PFC) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Czeski/słowacki zasilacz - pan :google: mi to mówi. Mało znany zasilacz, wymieniłbym na Modecoma MC-350 - tak dla pewności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Nie jestem teraz pewny ale jak dobrze kojarzę to chyba coś pokroju FEEL`a od modecoma, czyli raczej do wymiany. Ale ręki nie dam sobie uciąć, gdzieś się już spotkałem z czymś takim ale za bardzo nie pamiętam już niestety. Ja bym dla pewności zmienił na tego modecoma MC bo to jednak pewna zasiłka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snorg Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 hmm .. bo mam procka 3.0 GHZ pentium 4 512 MB ram GF 7300LE grafike i chcialbym dokupic ram i boje sie ze nie uciagnie zasilka jak myslicie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 RAM ciągnie tyle co nic więc skoro teraz ciągnie to po dołożeniu pamięci też powinno ruszyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snorg Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 (edytowane) A możesz mi jeszcze powiedzieć jaki MAX wejdzie ? Ramu do tej płytki ? chdozi o czestotliwodci bo wiem ze max 2GB :( Edytowane 13 Sierpnia 2008 przez snorg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Dowolna 667 spokojnie wystarczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snorg Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 i to jest max , tak ? a jak to wyglada , jesli wieksza nie uciagnie to sie zniza czest. do tej maxymalnej z plyty glownej czy wcale nie uciagnie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snorg Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Pomóż proszę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2008 zmniejsza czestotliwosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...