mefisto21 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 czy micro atx rozni sie od normalnego atx , kupilem plyte glowna i ma micro ATX , to raczej nie wejdzie ta plyta w moja obudowe i zlaczko od zasilacza tez nie bedzie pasowac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 (edytowane) czy micro atx rozni sie od normalnego atx , kupilem plyte glowna i ma micro ATX , to raczej nie wejdzie ta plyta w moja obudowe i zlaczko od zasilacza tez nie bedzie pasowac ? Buda będzie pasować jak i zasilacz. micro ATX od ATX różni się tylko wielkością i miejscem rozłożenia otworów na śrubki... ja w mojej budzie mogę przekładać gwinty do różnych miejsc w ten sposób dopasowuje płytę... Nie wiem czy twoja buda to ma edit: Twój stary Asrock ma wejście 20pin pod zasiłkę a ta msi 20+4pin jeżeli chcesz pod to podłączyć tego Feela II to nie będzie problemów... Edytowane 13 Sierpnia 2008 przez Sopel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisto21 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Buda będzie pasować jak i zasilacz. micro ATX od ATX różni się tylko wielkością i miejscem rozłożenia otworów na śrubki... ja w mojej budzie mogę przekładać gwinty do różnych miejsc w ten sposób dopasowuje płytę... Nie wiem czy twoja buda to ma edit: Twój stary Asrock ma wejście 20pin pod zasiłkę a ta msi 20+4pin jeżeli chcesz pod to podłączyć tego Feela II to nie będzie problemów... mam mozliwosc rozmieszczania śrubek w obudowie :) normalnie dzieki Sopel ze sie interesujesz moimi tematami , dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 mam mozliwosc rozmieszczania śrubek w obudowie :) normalnie dzieki Sopel ze sie interesujesz moimi tematami , dzieki :) Nie ja to ktoś inny...proste Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...