Skocz do zawartości
mefisto21

Micro-atx A Atx Standard ?

Rekomendowane odpowiedzi

czy micro atx rozni sie od normalnego atx , kupilem plyte glowna i ma micro ATX , to raczej nie wejdzie ta plyta w moja obudowe i zlaczko od zasilacza tez nie bedzie pasowac ?

Buda będzie pasować jak i zasilacz.

micro ATX od ATX różni się tylko wielkością i miejscem rozłożenia otworów na śrubki... ja w mojej budzie mogę przekładać gwinty do różnych miejsc w ten sposób dopasowuje płytę...

Nie wiem czy twoja buda to ma

edit: Twój stary Asrock ma wejście 20pin pod zasiłkę a ta msi 20+4pin jeżeli chcesz pod to podłączyć tego Feela II to nie będzie problemów...

Edytowane przez Sopel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Buda będzie pasować jak i zasilacz.

micro ATX od ATX różni się tylko wielkością i miejscem rozłożenia otworów na śrubki... ja w mojej budzie mogę przekładać gwinty do różnych miejsc w ten sposób dopasowuje płytę...

Nie wiem czy twoja buda to ma

edit: Twój stary Asrock ma wejście 20pin pod zasiłkę a ta msi 20+4pin jeżeli chcesz pod to podłączyć tego Feela II to nie będzie problemów...

mam mozliwosc rozmieszczania śrubek w obudowie :) normalnie dzieki Sopel ze sie interesujesz moimi tematami , dzieki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi