binio21 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 (edytowane) Witam! Chciałbym przedstawić stronę mojego brata. http://icone.pl/ Icone.pl to muzyczny serwis informacyjno - społecznościowy. Serwis ten skupia bazę wszystkich największych wydarzeń muzycznych w kraju bez względu na ich charakter, począwszy od muzyki klubowej poprzez hip-hop, jazz, aż po muzykę poważną. Oprócz opisów wydarzeń muzycznych nie brakuje codziennych informacji ze świata muzyki oraz licznych konkursów z nagrodami. Każdy użytkownik po wcześniejszym zarejestrowaniu się w serwisie ma między innymi możliwość: - załączenia własnej galerii zdjęć z opisywanego przez nas wydarzenia, - skomentowania konkretnego artykułu, - komunikowania się z innymi użytkownikami, - dodania zdjęć własnej osoby, - wyszukania znanych nam użytkowników i dodania ich do grupy znajomych, - zapisania się na listę obecności danej imprezy. Zapraszam do oceny serwisu, co się wam podoba, a co należałoby zmienić. Mam do was jeszcze jedną małą prośbę Proszę zagłosujcie na nas w tym konkursie. Będę wdzięczny za każdy oddany głos. Pozdrawiam Edytowane 13 Sierpnia 2008 przez binio21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 rany, ten flash na górze tak zwalnia, że mi strona przestała na kółko w myszce reagować :) i zamykała się 5 sekund... oj za słabe te 2GHz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Wystrój sugerujący, że targetem strony mają być "dzieci mtv" skutecznie mnie zniechęcił do dłuższego przeglądania, ale owy target pewnie to łyknie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...