kszyh13 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Dysk jest podzielony na dwie partycje. Sformatowałem systemową i wgrałem XP. Po tej operacji druga partycja (dysk D) nie otwiera się podwójnym kliknięciem myszy. Wyświetla błąd -odmowa dostępu. Gdy klikam w ikonkę dysku D prawym klawiszem to pierwsza opcja jest "open(0). Pod nią jest dopiero otwórz i gdy to klikam, to dysk się otwiera. To nie mój komputer. ten ktoś nie chce formatować partycji D. A ja chciałbym to naprawić, ale nie potrafię. Może ktoś z Was pomoże? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 ahahaha przeskanuj sobie kompa boś syfu naznosił :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 (edytowane) Podlacz zainfekowane nosniki i uzyj Flash Disinfector nastepnie daj log z combofix. Edytowane 13 Sierpnia 2008 przez Kolobos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyh13 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 To nie mój komp i nie mam pojęcia co on tam ściągał. Chwilę to potrwa, ale sprawdzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 (edytowane) Też tak miałem. Wszystkie partycje oprócz systemowej tak miały. Spróbuj usunąć plik autorun.ini [nie pamiętam dokładnie], znajdujący się na partycji, na której występuje problem z otwarciem. :) Mi pomogło ;) Edytowane 14 Sierpnia 2008 przez razorBMW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 A nie autorun.ini?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyh13 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 (edytowane) Nie mam teraz dostępu do tamtego kompa, ale u siebie nie potrafię znaleźć takiego pliku. Wyszukiwanie zwraca nic. Tzn. partycja innej niż systemowa. Edytowane 13 Sierpnia 2008 przez kszyh13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Takie pliki są ukryte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyh13 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 stivo napisał(a): Takie pliki są ukryte.Mam, w opcjach folderów odznaczone "pokaż ukryte pliki i foldery" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 (edytowane) Bo u siebie nie masz tego problemu. Ten plik tworzy się chyba własnie w takich sytuacjach jak opisujesz w pierwszym poscie. ---EDIT--- Przeczytaj jeszcze ten temat. Edytowane 13 Sierpnia 2008 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyh13 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 stivo napisał(a): Bo u siebie nie masz tego problemu. Ten plik tworzy się chyba własnie w takich sytuacjach jak opisujesz w pierwszym poscie. Masz rację. Trochę dałem ciała z zakładaniem tego tematu bo przysiadłem trochę przy szukajce i znalazłem tu na forum ten problem razem z poradami. Jutro wpadnę do niego i się pobawię. Ale bardzo dziękuję wszystkim za pomoc :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...