capone Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Przepraszam jeżeli to zły dział. Ale mam pewien problem chcę rozmawiać przez skype na słuchawkach Bluetooth. i tu zaczynają się schody. Wszystko ładnie pięknie się połączyło i cisza. Może trzeba to jeszcze gdzieś skonfigurować? Bardzo bym prosił o szybką odpowiedź, pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Wypadałoby jeszcze przestawic w programie/systemie dzwiek na odpowiednie wyjscie czyli słuchawki bt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2008 (edytowane) Próbowałem już tak, przyłączyłem na urządzenie Bluetooth i cisza dalej. Edytowane 14 Sierpnia 2008 przez capone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...