kuebk Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Problem wyglada w nastepujacy sposob: - wylaczam kompa z myszka ustawiona na maksymalna czulosc - wlaczam go to nie wiem czemu czulosc mam na srodkowym poziomie no to szybko zmieniam na najwyzsza juz na ekranie biosu - jak laduje sie windows to czulosc znowu sie sama zmienia na srodkowa tak ze jak jestem juz na pulpicie to znowu musze przestawiac czulosc Mial ktos podobny problem? Dodam ze wczesniej tego nie mialem. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-tomek Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Może coś masz namieszane w ustawieniach programu od myszki ... albo też nie ładuje się on przy starcie windowsa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Może coś masz namieszane w ustawieniach programu od myszki ... albo też nie ładuje się on przy starcie windowsa. No wlasnie nie mam go wogole. :P Bez niego zapamietywania ustawien nie bedzie dzialalo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...