Skocz do zawartości
Daro0o

Potrzebuje Pomocy I Rady

Rekomendowane odpowiedzi

Moj sprzet :

procesor : Pentium 4 2.8 ghz

karta graficzna : radeon hd 2600 xt agp 512mb

1,5 gigaram

płyta głowna : Abit IC7

Mialem zasilacz Mode Com atx-300gtf 300w

Obecnie posiadam IBOXA model dr-8400btx 400 w

Karte kupilem dzien przed nowym zasilaczem. Potrrzebowalem ja glownie do counter strike aby miec ciagle 100 fps (wszystkie komendy w grze mialem dobre) a dzien pozniej zamontowalem nowy zasilacz

Nie obylo sie bez problemow poodlaczalem tam pare waznych rzeczy ktore pozniej musialem znow podlaczac.

Płyta główna 35 °C (95 °F)

Procesor 89 °C (192 °F)

PWM 53 °C (127 °F)

WDC WD1200JD-00GBB0 40 °C (104 °F)

Komputer mi zwariowal tnie sie windows jak wchodze do countera to mam 5-6 fps i nie da sie grac tak tnie ping od 80-500.

jak jakies pytania beda jeszcze to pisac na gadu 4768708

Prosze o pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to co radzisz zrobic .. jak spowodowac zeby temperatura procka sie zmniejszyla i bylo tak jak wczensiej czyli normalnie

Zapewne radiator źle przylega do procka, przesmaruj procesor pastą termoprzewodzącą i ponownie zamontuj radiator, sprawdź też, czy ihs i podstawa chłodzenia jest równa. Jeśli nie - zaopatrz się w papier ścierny i jazda :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi