ty3 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Chce przejść na Viste ale moja stara krata wi-fi usb ( planet wl-u356 ) nie działa pod Vistą :mur: Kupiłem Pentagram Hornet wi-fiusb 802.11 g lite 6122-07 i po instalacji wyskakuje tak dymek po kliknięciu w niego wyskakuje To było na Xp ale na Viście jest to samo. Możliwe że karta jest uszkodzona / zepsuta?? Próbowałem wkładac ją w innego porty usb , bez skutku. Prosze o pomocy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Inne urządzenia działają na tych portach? Udaj się do kumpla sprawdzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ty3 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Inne urządzenia działają na tych portach? Udaj się do kumpla sprawdzić. Tak , działaja Póżniej pójde sprawdzić u kuzyna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...