Siloss Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Nie no teraz jest już lepiej. Zdjąłem takie pierścienie segera ze śrub i od razu lepiej. Musiały one w znaczny sposób ograniczyć docisk bloczka do procka. Ale i tak nie mam takich temp jak Malik. Teraz mam średnio ze wszystkich rdzeni 35C idle i 56C load przy obciążeniu programikiem OCCT przy ustawieniu FSB400x9. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Nie no teraz jest już lepiej. Zdjąłem takie pierścienie segera ze śrub i od razu lepiej. Musiały one w znaczny sposób ograniczyć docisk bloczka do procka. Ale i tak nie mam takich temp jak Malik. Teraz mam średnio ze wszystkich rdzeni 35C idle i 56C load przy obciążeniu programikiem OCCT przy ustawieniu FSB400x9.moze po prostu jego sztuka sie mniej grzeje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Nie no teraz jest już lepiej. Zdjąłem takie pierścienie segera ze śrub i od razu lepiej. Musiały one w znaczny sposób ograniczyć docisk bloczka do procka. Ale i tak nie mam takich temp jak Malik. Teraz mam średnio ze wszystkich rdzeni 35C idle i 56C load przy obciążeniu programikiem OCCT przy ustawieniu FSB400x9.nie panikuj step. i tydzień prod. mogą się róznić nawet o --> 20C diody termiczne w rdzeniach sa do bani , dochodzi tez loteria z "czapką" więc zmiennych jest więcej niż sporo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2011 Czy ten blok ma jakieś problemy z innymi złaczkami niż Swiftecha? Bo ja dałem tam złaczkę 45 i przeciekała, musiałem zastosować dodatkowego oringa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastekk Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2011 kazdy produkt swiftecha ma dodatkowy rowek - w sensie dużo głębszy niż wszędzie także zamiast dodatkowego oringa ( który może się podwinać ) lepiej dać jeden a grubszy np ze złączek swiftecha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomekkalisz Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2012 Sory, ze odkopuje temat, ale mam okazje kupic uzywanego swiftecha GTZ za niecala stowke, problem w tym, ze ja mam amd a blok posiada zlacze pod socket intela, i czy sa jakies adaptery do tego?? jesli tak to gdzie mozna je dostac, bo na angeli, coolingu i mcs nie znalazlem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hejger Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2012 Raczej już nie do dostania, jak już to ktoś ci może wytnie na zamówienie zapinkę. Poza tym może Maniakalnemu aka duniek coś jeszcze zostało, bo kiedyś robił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomekkalisz Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2012 Dzieki..a tak wgl co myslicie o jego wydajnosci dla amd fx-6100? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...