marcin.mb Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2010 Trochę nie rozumiem tego, że firma która wydaje co kilka miesięcy podobne gry ma ciągle takie same problemy przy każdej produkcji. W sumie jak pamiętam to od Battlefielda 2 na początku były problemy z logowaniem, wyszukiwarką itp. Niedawno z Bad Company 2 to samo i teraz znowu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2010 Raczej ustrzegli przed wyrzuceniem kasy w błoto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keniger Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2010 Wypowiem się jako gracz który wcześniej szarpał w multiplayer w takie gry jak Unreal Tournament i F.E.A.R. Nie miałem styczności z multi w BC ani COD ani nawet stare MOH :] Zassało mnie całkowicie, po siłce wypiłem litr mpower'a i tak się złożyło że po nim zasiadłem do gry no i 6 godzin minęło a kofeina zrobiła swoje bo bolą mnie tylko oczy ;] Także zastanawiam się nad kupnem pełnej wersji, nawet w takiej formie jeśli w porównaniu z innymi grami jest słaba to mi się i tak podoba :] Oczywiście o singlu się nie wypowiadam i nie wiem co tam będzie, mam nadzieję że brak zniszczeń będzie w jakiś sposób zrekompensowany bo ta misja z helikopterem wygląda dziwnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2010 Sprawdź jeszcze BC2. CD Key kupisz za mniej niż połowę ceny MOH'a. MOH to marna imitacja COD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2010 Zasiadlem wczoraj po 22. Logowanie, wykrylo moje konto itd itp, dostalem M24... Slicznie. Jeb!!! Brak dostepnych serwerow... Mysle pieknie ;/ Kolo 23 sprobowalem ponownie. Polaczylo!!! Lagi jak cholera... grac sie nie da... Zmienilem serwer, mapka w gorach z rozbitym heli... Przepadlem na 2 godziny. Brak zniszczen drazni, sila broni dosc porzadna, czasami nie ma co poprawiac. Jak recoi to sie nie wypowiem, bo mam glupi nawyk strzelania seriami po 2-3 naboje. Powiem tak, w ta open bete gralo mi sie przyjemniej niz w poprzednia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2010 Toż to copy&paste MW2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2010 Mapki lepsze, ale ilosc bledow wciaz przeraza, a patrzac na rozwoj BC2 szybko na poprawki liczyc nie mozna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2010 Dzisiaj się chyba beta kończy? Też macie takie lagi że nie da się grać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2010 obejrzałem filmiki na youtubie. imo taki cod4 z pojazdami. Ciekawe jakie wymagania do płynnej rozrywki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2010 a wie ktoś dokładnie o której godz kończy się beta pod wieczór bym jeszcze ponarzekał :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2010 Open beta już się zakończyła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2010 Pograłem w to jakąś godzinkę. Lagi masakryczne mimo bardzo dobrego neta, z serwera nie wyrzuciło mnie ani razu. Lamerstwo na serwerach, wynik 40/5 przy pierwszym podejściu. Przypadkowe respawny tuż za plecami wroga. Grafika ujdzie, 0 fizyki, granaty latają jak puste puszki ('ala CS 1.6), strzela się jak do drewnianych kukiełek ... w skrócie - jest słabo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apos Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2010 http://www.youtube.com/watch?v=d3N7zS440N0 Czyli jak sprzedać Bad Company 2 jeszcze raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAU Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2010 Pogralem troche w bete na pc - lagow nie uswiadczylem ani wywalen z serwera natomiast: Jak biegne to czuje sie jakbym biegl jakims karlem wcielonym do armii. Nogi krotkie jak u jamnika i animacja biegu wyglada nawet nie dretwo to komicznie poprostu. Recoil to pojecie nie znane w tej grze. Gameplay jest w ogole jakis taki drewniany i strasznie zmulony. Rzeczywiscie odnosi sie wrazenie, ze gramy jakims pinokiem i strzelamy do innych drewnianych ludzi. Jak dla mnie ta gra jest poprostu slaba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2010 No ale polska reklama gry jest czadowa ^^ http://www.youtube.com/watch?v=CSBzxqc4nTA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość malybenek Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2010 Po przejściu 1go levelu stwierdzam, że gra jest niczego sobie, ale ma strasznie niskiej jakości tekstury (oczywiście poziom wysoki). Niepokoją mnie też opinie, że grę można skończyć w 4h Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAU Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2010 Gra peka w 5h. Grafika srednia, MW2 wyglada ladniej. A na dodatek nowy Frontline dolaczany do nowego MoH. Uwaga, film dla ludzi o mocnych nerwach: Grafika jak za czasow psx... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2010 Grafika chyba jest na poziomie BC2, a jeśli to jest słabsze od MW2 to ja chyba jestem ślepy. A długość gry to standard. Nie ma już długich liniowych gier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2010 Grafika chyba jest na poziomie BC2, a jeśli to jest słabsze od MW2 to ja chyba jestem ślepy. A długość gry to standard. Nie ma już długich liniowych gier. Chwila chwila, czy to wyglada jak BC2?: Z calym szacunkiem, ale chyba kpisz, toc to wyglada gorzej niz CoD1. Ok rozumiem, ze to filmik na PS3 ale nie zmienia to faktu ze grafika wyglada zalosnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość malybenek Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2010 Grafika jest niezła, ale całość niszczą na prawdę słabe tekstury Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2010 LOL, wy nie umiecie czytać? Medal of Honor Frontline Remastered, więc nie wiem, co was tak dziwi kiepska grafika :? :D 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2010 Chwila chwila, czy to wyglada jak BC2?: Z calym szacunkiem, ale chyba kpisz, toc to wyglada gorzej niz CoD1. Ok rozumiem, ze to filmik na PS3 ale nie zmienia to faktu ze grafika wyglada zalosnie Przecież ten filmik to jest z remake-a Frontline. Komentarz o średniej grafice i długości gry tyczył się nowego MoH, a przynajmniej ja tak zrozumiałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAU Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2010 Z calym szacunkiem, ale chyba kpisz, toc to wyglada gorzej niz CoD1. Ok rozumiem, ze to filmik na PS3 ale nie zmienia to faktu ze grafika wyglada zalosnie No wlasnie kpie, tak jak napisalem w calym poscie. Wyglada to tragicznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2010 Przyznam że sie zgubiłem o czym mówimy w tym temacie. Bo jeśli o Frontline Remastered, to chyba off-topic. Zresztą jak można narzekać na darmową grę, ja bym tam chętnie ją przeszedł za free. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2010 Polecam wejsc na Medal of Honor - Coming October 12, 2010 i zobaczyc jak bedzie wygladal nowy MoH jeszcze raz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2010 na polygamii jest recka singla i ... wystarczył mi nagłówek z informacją, że tryb pochłania 4 h zabawy. Nie wiem czy się śmiać czy płakać. MoH, który zaczynał od świetnego raczej długiego singla dziś długością rozgrywki przypomina dlc to kpina. Jeżeli pojawi się w serii za 20 zł - może zakupię po głębszym namyśle, aktualnie NO FUCKING WAY! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2010 No może i NO FUCKING WAY! ale wystarczy poczytać komentarze na gram.pl pod filmami z nowego moha. Większość dzieci jest zachwycona, choć są osobniki którym gra się nie podoba. Ale mimo wszytko zarobi swoje mimo tych 4h w singlu i pewnie za 120PLN-a. No ale tak, gry są teraz robione dla multi a nie singla bla bla bla.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2010 Czy "Medal of Honor Frontline Remastered" dostepny jest też w wersji PC, jeśli tak to czy jest opcja multi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2010 Pelna wersja operation anaconda tez ma marna grafike, ale nie to jest jej najwiekszym problemem ;) bardzo marny gameplay, skopane hitboxy, dziwny recoil... bc2 imho jest o 2 klasy lepsze. Jednym slowem - nie tykac kijem ;D 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2010 Ta gra to cień starego MoH. Taka opinia to i tak bardzo łagodna krytyka. Bardzo słaba grafika, sknocone kolizje(chociażby żołnierze biegający po kostki w ziemi), mało dynamiczna akcja, beznadziejna inteligencja przeciwników... można by pewnie jeszcze wymieniać. Mam wrażenie, że grę można przejść biegnąc tyłem. Całe szczęście ja się na ten tytuł nie nadziałem ale trochę mi szkoda ziomala. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...