jonathan Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2010 No kluczyk do bety juz jest... teraz oczekiwanie na sama bete. Zobaczymy jak to wyglada juz w samej grze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2010 (edytowane) Procz ciekawej jednej mapy, ktora widzialem na 11min gameplayu to na pewno nie bedzie to tytul, ktory kupilbym z braku laku. W porownaniu z BC2 na ta chwile wypada blado (za wyjatkiem mapy ktora wyglada na dosc grywalna). Niestety praktyka moze wygladac tak, ze MOH na starcie bedzie gra bardziej grywalna pod PC /esl/cb/etc. a wtedy cuda wianki nie pomoga i moze trzeba bedzie kupic MoHa z powodu braku alternatyw. Wiekszosc pewnie wie ile juz czekamy na patcha do BC2, ktory na dobra sprawe wielkiej rewolucji nie zrobi. PS. A key jesli mozna spytac skad? Prepaid oplacony, czy jak? Edytowane 15 Czerwca 2010 przez yooguruto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zamowiony tylko ;] Gram.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AquaSplash Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2010 ehh seria MOHA skonczyla sie na Alied Assalut nudzi mnie ta monotonia i jalowosc wydawanych gier Modern Warfare<-->Bad Company<--->Medal of Honor i co dalej? jakbym nie widzial pudelek tych gier nie odroznilbym w jaki tytul gram wszystko marnosc nd marnosciami a na serverach lowy :D gry z taka mechanika bawily mnie gdy mialem 13-18 lat chce czegos glebszego czegos wymagajacego czegos nowego inowacyjnego i zarazem niesamowicie grywalnego i takim czyms bedzie w 2011 Red Orchestra:Heroes of Stalingrad <demoniczny smiech> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2010 A to masz wiecej niz 18? :| No ale jezeli nie odrozniasz jakiegokolwiek Battlefielda od innych strzelanek, to rzeczywiscie masz z nimi wielkie doswiadczenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2010 Też złożyłem pre-ordera, trzeba będzie się ustawić na jakieś granie. :] Na gram.pl zabrakło kluczy, ale jutro mają powysyłać nowe. Mam nadzieję, że to nie będzie tylko "mod" do bc2 ze wszystkimi wadami tej gry.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2010 A jak wygląda sprawa z wychylaniem się i 'prone' w nowym MoH? Bez zmian względem Bf:BC2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2010 11 minut gameplaya MP, prona ani lean'u nie widać. VG247 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2010 nie wiem jak wam ale mi te trailery smierdza cod'em, a nie battlefieldem... oni celuja w inny target, imho chca podebrac troche graczy z modern warfare 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2010 Jak dla mnie to istny bf a air strike jest bardzo efektywny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2010 ehh seria MOHA skonczyla sie na Alied Assalut nudzi mnie ta monotonia i jalowosc wydawanych gier Modern Warfare<-->Bad Company<--->Medal of Honor i co dalej? jakbym nie widzial pudelek tych gier nie odroznilbym w jaki tytul gram wszystko marnosc nd marnosciami a na serverach lowy :D gry z taka mechanika bawily mnie gdy mialem 13-18 lat chce czegos glebszego czegos wymagajacego czegos nowego inowacyjnego i zarazem niesamowicie grywalnego i takim czyms bedzie w 2011 Red Orchestra:Heroes of Stalingrad <demoniczny smiech> To wroc do czasow, gdy miales mniej niz 13 lat i pograj sobie w pierwsze Rainbow Six ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2010 Mnie tam bardziej CoDem smierdzi. Jedno mnie tylko martwi, zeby nie bylo tyle cheaterstwa co na MW2 Bo jezeli tak bedzie to znowu zabawa skonczy sie po 2-3 miechach 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeyoo Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2010 (edytowane) wzieli coda, troche przerobili, dorzucili kilka motywow z bfa i zrobili moha :D zawsze cos sianka wpadnie za nowy tytul edit: mortar w sumie efektowny ale troche za szybki.. Edytowane 16 Czerwca 2010 przez yeyoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2010 Ja tam chętnie czekam na betę multi, z tego co pokazali na razie prezentuje się dobrze, jak BC2 ale ze stara lepszą punktacją. Na konsolach BC2 działa super poza początkowymi problemami z serwerami, nikt nie czeka na patche, więc liczę na podobną sytuację i tutaj. Większe obawy to tu o singla mam. Oby był bardziej zbliżony do Bad Company niż co CoD-a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2010 Na singla to ja sikam. Kilka godzin zabawy i z glowy, multi mnie martwi. Czy bedzie mial odpowiednie zabezpieczenia. Czy szybko beda banowali debili i takie tam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2010 Na singla to ja sikam. Kilka godzin zabawy i z glowy, multi mnie martwi. Czy bedzie mial odpowiednie zabezpieczenia. Czy szybko beda banowali debili i takie tam ;] Jest PunkBuster jest okejka. Co do porównań z CoD i BC2 to chyba zamiary twórców są oczywiste. Ta gra celuje w grupę odbiorców która do tej pory pochłaniała wszystkie odcinki serialu pt. Call of Duty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2010 Johnatan, masz PS3 to po co się męczyć na kompie? Dla mnie PC tylko do singla jak już. Ale skąd te porównania do CoD? Czy pokazano coś poza trailerem i paroma minutami gameplay? Bo to co widziałem wygląda jak Bad Company. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2010 W zyciu. Bad Company to gra typowo kooperacyjna. Tu poprostu lecisz przed siebie i napierdzielasz do przeciwnikow, nic Cie nie interesuja inni gracze z twojej druzyny. Stad bardziej przypomina mi to CoD, no i na dodatek brak klas typu leczacy medyk czy donoszacy amunicje assault. O nie nie Na PS3 nie umiem grac w FPS. Tylko PC ;] 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2010 (edytowane) Jonathan gra zamowiona. BC2 mam. Co mam dalej zrobic jak dostane keya, bo narazie nie dostalem, skad ssac clienta itd itd. Edytowane 16 Czerwca 2010 przez yooguruto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2010 Dopiero 17tego na stronie gry będzie możliwość aktywacji klucza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2010 A w Bad Company nie można grać w ten sam sposób? Bo chyba można, i dużo ludzi tak gra, w tym ja. Pewnie, jakbym miał faktycznych znajomych z tą grą to pewnie bym z nimi pograł, ale tak to wolę spokojnie pobiegać sam. Nie raz próbowałem z losowymi osobami biegać to jest tylko gorzej, bo ujawniają pozycję i robią inne głupoty. Wolę grać sam dla przyjemności i awardów. W drugiej części tego dłuższego gameplaya widać też jakiś tryb z objective-ami i ludzie biegają razem. Może warto chociaż do bety poczekać z oceną jak gra wygląda. Zresztą goście z DICE mówili że oni w tej grze nie chcą kolejnego Battlefielda, więc musi się różnić. BF3 zapewne powstaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2010 No te gry od siebie tak serio duzo roznic sie nie moga. Czekamy do jutra ;] yooguruto jak cos bede wiedzial to zaraz podesle info na BW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2010 z tego co pamietam, 17 beta miala byc udostepniona tylko dla osob ktore maja na steamie bc2 ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2010 A czy to jest tożsame z keyem ze steama? ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2010 (edytowane) Teoretycznie powinni honorować betą wszystkich graczy BC2 na PC (którzy ofc zrobili preorder). As a way of saying thank you to our loyal shooter fans Bad Company 2 VIPs will be able to start playing on the 17th. Edytowane 16 Czerwca 2010 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2010 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2010 (edytowane) A czy to jest tożsame z keyem ze steama? ;P jezeli preordery beda udostepniane przez steama to chyba bedzie sobie w stanie sprawdzic czy masz tez na nim bc2... zreszta, za chwilke sie przekonamy :P Edytowane 16 Czerwca 2010 przez kkNd! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2010 Ja z gram nic nie dostalem. Dajcie znac jakby rozdawali keye gdzies za ladny usmiech. Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2010 Jesli chodzi o gram, to wejdz w swoje zamowienia i przy zamowieniu bedziesz mial opcje "pobierz swoj klucz". Jesli nie ma, to mozliwe, ze wyczeprali limit kluczy. Beta ponoc powinna sie pojawic okolo 18. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2010 Jak sie dobijecie.... Download Medal of Honor Multiplayer Closed Beta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...