Skocz do zawartości
nrl

Medal Of Honor: Operation Anaconda

Rekomendowane odpowiedzi

Procz ciekawej jednej mapy, ktora widzialem na 11min gameplayu to na pewno nie bedzie to tytul, ktory kupilbym z braku laku. W porownaniu z BC2 na ta chwile wypada blado (za wyjatkiem mapy ktora wyglada na dosc grywalna). Niestety praktyka moze wygladac tak, ze MOH na starcie bedzie gra bardziej grywalna pod PC /esl/cb/etc. a wtedy cuda wianki nie pomoga i moze trzeba bedzie kupic MoHa z powodu braku alternatyw. Wiekszosc pewnie wie ile juz czekamy na patcha do BC2, ktory na dobra sprawe wielkiej rewolucji nie zrobi.

PS. A key jesli mozna spytac skad? Prepaid oplacony, czy jak?

Edytowane przez yooguruto

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ehh seria MOHA skonczyla sie na Alied Assalut nudzi mnie ta monotonia i jalowosc wydawanych gier Modern Warfare<-->Bad Company<--->Medal of Honor i co dalej? jakbym nie widzial pudelek tych gier nie odroznilbym w jaki tytul gram wszystko marnosc nd marnosciami a na serverach lowy :D gry z taka mechanika bawily mnie gdy mialem 13-18 lat chce czegos glebszego czegos wymagajacego czegos nowego inowacyjnego i zarazem niesamowicie grywalnego i takim czyms bedzie w 2011 Red Orchestra:Heroes of Stalingrad <demoniczny smiech>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też złożyłem pre-ordera, trzeba będzie się ustawić na jakieś granie. :]

Na gram.pl zabrakło kluczy, ale jutro mają powysyłać nowe.

Mam nadzieję, że to nie będzie tylko "mod" do bc2 ze wszystkimi wadami tej gry..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ehh seria MOHA skonczyla sie na Alied Assalut nudzi mnie ta monotonia i jalowosc wydawanych gier Modern Warfare<-->Bad Company<--->Medal of Honor i co dalej? jakbym nie widzial pudelek tych gier nie odroznilbym w jaki tytul gram wszystko marnosc nd marnosciami a na serverach lowy :D gry z taka mechanika bawily mnie gdy mialem 13-18 lat chce czegos glebszego czegos wymagajacego czegos nowego inowacyjnego i zarazem niesamowicie grywalnego i takim czyms bedzie w 2011 Red Orchestra:Heroes of Stalingrad <demoniczny smiech>

To wroc do czasow, gdy miales mniej niz 13 lat i pograj sobie w pierwsze Rainbow Six ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wzieli coda, troche przerobili, dorzucili kilka motywow z bfa i zrobili moha :D zawsze cos sianka wpadnie za nowy tytul

edit: mortar w sumie efektowny ale troche za szybki..

Edytowane przez yeyoo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Harry Lloyd

Ja tam chętnie czekam na betę multi, z tego co pokazali na razie prezentuje się dobrze, jak BC2 ale ze stara lepszą punktacją. Na konsolach BC2 działa super poza początkowymi problemami z serwerami, nikt nie czeka na patche, więc liczę na podobną sytuację i tutaj.

Większe obawy to tu o singla mam. Oby był bardziej zbliżony do Bad Company niż co CoD-a.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na singla to ja sikam. Kilka godzin zabawy i z glowy, multi mnie martwi. Czy bedzie mial odpowiednie zabezpieczenia. Czy szybko beda banowali debili i takie tam ;]

Jest PunkBuster jest okejka.

Co do porównań z CoD i BC2 to chyba zamiary twórców są oczywiste. Ta gra celuje w grupę odbiorców która do tej pory pochłaniała wszystkie odcinki serialu pt. Call of Duty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Harry Lloyd

Johnatan, masz PS3 to po co się męczyć na kompie? Dla mnie PC tylko do singla jak już.

Ale skąd te porównania do CoD? Czy pokazano coś poza trailerem i paroma minutami gameplay? Bo to co widziałem wygląda jak Bad Company.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W zyciu. Bad Company to gra typowo kooperacyjna.

Tu poprostu lecisz przed siebie i napierdzielasz do przeciwnikow, nic Cie nie interesuja inni gracze z twojej druzyny.

Stad bardziej przypomina mi to CoD, no i na dodatek brak klas typu leczacy medyk czy donoszacy amunicje assault.

O nie nie

Na PS3 nie umiem grac w FPS. Tylko PC ;]

• Upvote 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Harry Lloyd

A w Bad Company nie można grać w ten sam sposób? Bo chyba można, i dużo ludzi tak gra, w tym ja. Pewnie, jakbym miał faktycznych znajomych z tą grą to pewnie bym z nimi pograł, ale tak to wolę spokojnie pobiegać sam. Nie raz próbowałem z losowymi osobami biegać to jest tylko gorzej, bo ujawniają pozycję i robią inne głupoty. Wolę grać sam dla przyjemności i awardów.

W drugiej części tego dłuższego gameplaya widać też jakiś tryb z objective-ami i ludzie biegają razem. Może warto chociaż do bety poczekać z oceną jak gra wygląda. Zresztą goście z DICE mówili że oni w tej grze nie chcą kolejnego Battlefielda, więc musi się różnić. BF3 zapewne powstaje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teoretycznie powinni honorować betą wszystkich graczy BC2 na PC (którzy ofc zrobili preorder).

As a way of saying thank you to our loyal shooter fans Bad Company 2 VIPs will be able to start playing on the 17th.

Edytowane przez alCatraz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy to jest tożsame z keyem ze steama? ;P

jezeli preordery beda udostepniane przez steama to chyba bedzie sobie w stanie sprawdzic czy masz tez na nim bc2... zreszta, za chwilke sie przekonamy :P  Edytowane przez kkNd!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi