demon92 Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2010 A mi sie gra podoba, chaos fajny, szkoda ze Frostbite(czy jak to sie tam pisze) jest tak obcięty i tylko wybiórczo można niszczyć otoczenie, mało grałem więc nie miałem tej nie przyjemności spotkać cheaterów, wprawdzie troche za łatwo robi się headshot'y z M16 z dużych odległości, nie uważam się za wybitnego gracza, a co chwile headshot na ekranie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemn2 Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2010 U mnie gra działa płynnie i ze wszystkim na max 1440x900. W sumie to nawet mi się podoba choć CoD 4 nie pobije jak dla mnie. Czy jest możliwy wybór innej broni czy to przyjdzie z czasem jak w Cod 4? Co jakiś czas wywali mnie z gry do Windowsa bez powodu. Wyszukiwarka serwerów do [gluteus maximus]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duelist Opublikowano 10 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2010 (edytowane) Taka tania chińska kopia CoDa. Edytowane 10 Lipca 2010 przez Duelist Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 22 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2010 Można gdzieś jeszcze kluczyk zdobyć? Pojawiła się w końcu beta na klocka i bym przetestował z ciekawości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 23 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2010 MP jak zresztą MP każdej "takiej" gry jest denne, choć dla mnie lepsze niż CoD 1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2010 Akurat ten moh ma najgorsze mp jakie widziałem a to z cod1 jest lepszym w jakie grałem, więc dziwna opinia.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 (edytowane) Edytowane 1 Sierpnia 2010 przez LPKorn3324 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2010 <object width="640" height="385"><param name="movie" value=" name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="385"></embed></object> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 Hehe, nudne to ciach!o... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 (edytowane) Nic specjalnego, taki uproszczony BC2 <_< --- EDIT http://www.gametrailers.com/video/the-moh-medal-of/703942 Edytowane 3 Września 2010 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2010 Otwarta beta na PC | Medal of Honor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2010 Odnośnik do klienta Otwartej Bety Medal of Honor na PC podamy już wkrótce na łamach naszego serwisu oraz na naszych kanałach na Facebook i Twitter. Odwiedzajcie nas na bieżąco! Ciekawe czy dalej takie drewno jak w close beta.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2010 Medal of Honor - Open Beta Client Download Medal of Honor Beta | techPowerUp linki do bety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2010 Testowal juz ktos ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2010 A to można już grać ? Czy tylko client do pobrania ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2010 Początek testów: 4 Października | Koniec testów: 7 Października Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ditz Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2010 Grał już ktoś w nową betę? Jakie wrażenia? Czy podczas strzelania rzeczywiście prawie nie ma recoilu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2010 Na razie jest ciężko żeby zagrać więcej niż kilka minut, ponieważ często przerywa połączenia z EA. Gra nic specjalnego. Mapy bardzo małe i ogólnie słabo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2010 (edytowane) Na plus można zaliczyć to, że chodzi na full bez zająknięcia czego o BC2 powiedzieć nie można. Potwierdzam,że po paru minutach wywala połączenie i mapy małe, a i recoil też prawie nie istnieje. pzd Edytowane 4 Października 2010 przez jurek911 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2010 dokładnie wywala co chwile zagrałem może z godz a wywaliło mnie chyba z setki razy,mapy akt małe ale dla mnie spoko jednak coś jest w tej grze hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2010 Co mnie irytuje to brak interakcji z otoczeniem (nic nie mogłem rozwalić z RPG... nic! nawet laptopa na biurku), klaustrofobiczne mapy (20s i jestem na drugim końcu) i ten wszędobylski hdr (sorry, ale to wygląda jak strzelankowy Grid) mam nadzieję, że serwery postawią w miarę szybko, bo te 3 dni na testy mogą im nie styknąć. Mam małą nadzieję, że wrzucili testowo uproszczone wersje oryginalnych map, bo jeśli ma to wyglądać tak jak teraz to wielkie dzięki, ale poczekam na nowego cod-a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2010 Czyli dali ten sam syf co w zamkniętej becie. Ja bym w to za darmo nie chciał grać.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2010 czesto zamknieta beta = sie publiczna. bo faktycznie wyglada to srednio :/ moze sp poddzwignie gre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2010 ta tylko w zamkniętej becie nie było problemu z rozłączaniem,a tak lipa non stop wywala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2010 pograłem trochę, póki co jedno wielkie ciach!o, z serwerami co po chwila rozłącza, poruszanie postaci jakieś drętwe, mapy jakby z css ciasne jak [gluteus maximus] węża w porównaniu do bc2 kiszka i tyle zamiast iść w stronę interakcji uwsteczniają się, mnie się nie podoba i raczej nie kupie pełnej wersji, frostbyte daje sporo możliwości a tu tak spartolili że wierzyć się nie chce, już wolę grać w bf2 niż w to łajno, jak ktoś napisał rozgrywka na tyle odrzuca że darmo się by grać nie chciało, jurek911 to że działa płynnie to mnie wcale nie dziwi bo obcięli engine tak jakby to miało na ps2 działać zero przestrzeni, rozumiem że Afganistan to nie stany ale też nie kończy się na rzucie beretem i do tego te moździerze i naloty, brakuje tam jeszcze działo kolejowe, dobrze radze nie kupujcie tego chłamu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2010 Rozumie ze to Beta ,ale porownujac do Bety BC2 to ktos sobie zarty robi albo kieruje to ''cos'' ku 12-13 letniej mlodziezy szczegolnie tej pozbawionej gustu . Jak tak ma wygladac ten ich multiplayer to gra powinna koszcic polowe ceny BC2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2010 Cos na forum pisali ze ta beta ma pokazac mozliwosci serwerow... No ale moze nich puszcza wszystko ok, a nie testuja kiedy ludzie maja grac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2010 Gra tragedia w porównaniu do BC2 zresztą to nawet nie ma co porównać. To jakaś wczesna alfa chyba ,nie gralem dłużej jak 10min bo non stop wywala. Jedynie to wymagania chyba niższe bo chodzi z deka lepiej jak BC2. Wielkość map przemilczę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2010 no właśnie zastanawiam mnie cały ten cyrk z Betą wiadomo niektóre rzeczy mogę być niedociągnięte itp <_< ale K :oops: jak mam przetestować grę którą zamiast testować kończy się non stop sypaniem do ponownego logowania :huh: Jestem pewny że po premierze będą podobne cyrki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2010 no właśnie zastanawiam mnie cały ten cyrk z Betą wiadomo niektóre rzeczy mogę być niedociągnięte itp <_< ale K :oops: jak mam przetestować grę którą zamiast testować kończy się non stop sypaniem do ponownego logowania :huh: Bo to nie my mamy testowac Tylko Oni testuja nas :/ Tak na bardziej powaznie to caly ten test dotyczy masowego obciazenia serwerow albo czegos z pakietami . Niejako nas wykozystali :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...