Skocz do zawartości
nrl

Medal Of Honor: Operation Anaconda

Rekomendowane odpowiedzi

A mi sie gra podoba, chaos fajny, szkoda ze Frostbite(czy jak to sie tam pisze) jest tak obcięty i tylko wybiórczo można niszczyć otoczenie, mało grałem więc nie miałem tej nie przyjemności spotkać cheaterów, wprawdzie troche za łatwo robi się headshot'y z M16 z dużych odległości, nie uważam się za wybitnego gracza, a co chwile headshot na ekranie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie gra działa płynnie i ze wszystkim na max 1440x900.

W sumie to nawet mi się podoba choć CoD 4 nie pobije jak dla mnie.

Czy jest możliwy wybór innej broni czy to przyjdzie z czasem jak w Cod 4?

Co jakiś czas wywali mnie z gry do Windowsa bez powodu.

Wyszukiwarka serwerów do [gluteus maximus].

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="

name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="385"></embed></object>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na plus można zaliczyć to, że chodzi na full bez zająknięcia czego o BC2 powiedzieć nie można.

Potwierdzam,że po paru minutach wywala połączenie i mapy małe, a i recoil też prawie nie istnieje.

pzd

Edytowane przez jurek911

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co mnie irytuje to brak interakcji z otoczeniem (nic nie mogłem rozwalić z RPG... nic! nawet laptopa na biurku), klaustrofobiczne mapy (20s i jestem na drugim końcu) i ten wszędobylski hdr (sorry, ale to wygląda jak strzelankowy Grid) mam nadzieję, że serwery postawią w miarę szybko, bo te 3 dni na testy mogą im nie styknąć.

Mam małą nadzieję, że wrzucili testowo uproszczone wersje oryginalnych map, bo jeśli ma to wyglądać tak jak teraz to wielkie dzięki, ale poczekam na nowego cod-a.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pograłem trochę, póki co jedno wielkie ciach!o, z serwerami co po chwila rozłącza, poruszanie postaci jakieś drętwe, mapy jakby z css ciasne jak [gluteus maximus] węża w porównaniu do bc2 kiszka i tyle zamiast iść w stronę interakcji uwsteczniają się, mnie się nie podoba i raczej nie kupie pełnej wersji, frostbyte daje sporo możliwości a tu tak spartolili że wierzyć się nie chce, już wolę grać w bf2 niż w to łajno, jak ktoś napisał rozgrywka na tyle odrzuca że darmo się by grać nie chciało, jurek911 to że działa płynnie to mnie wcale nie dziwi bo obcięli engine tak jakby to miało na ps2 działać zero przestrzeni, rozumiem że Afganistan to nie stany ale też nie kończy się na rzucie beretem i do tego te moździerze i naloty, brakuje tam jeszcze działo kolejowe, dobrze radze nie kupujcie tego chłamu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumie ze to Beta ,ale porownujac do Bety BC2 to ktos sobie zarty robi albo kieruje to ''cos'' ku 12-13 letniej mlodziezy

szczegolnie tej pozbawionej gustu .

Jak tak ma wygladac ten ich multiplayer to gra powinna koszcic polowe ceny BC2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra tragedia w porównaniu do BC2 zresztą to nawet nie ma co porównać. To jakaś wczesna alfa chyba ,nie gralem dłużej jak 10min bo non stop wywala. Jedynie to wymagania chyba niższe bo chodzi z deka lepiej jak BC2. Wielkość map przemilczę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no właśnie zastanawiam mnie cały ten cyrk z Betą wiadomo niektóre rzeczy mogę być niedociągnięte itp <_<

ale K :oops: jak mam przetestować grę którą zamiast testować kończy się non stop sypaniem do ponownego logowania :huh:

Jestem pewny że po premierze będą podobne cyrki :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no właśnie zastanawiam mnie cały ten cyrk z Betą wiadomo niektóre rzeczy mogę być niedociągnięte itp <_<

ale K :oops: jak mam przetestować grę którą zamiast testować kończy się non stop sypaniem do ponownego logowania :huh:

Bo to nie my mamy testowac Tylko Oni testuja nas :/

Tak na bardziej powaznie to caly ten test dotyczy masowego obciazenia serwerow albo czegos z pakietami .

Niejako nas wykozystali :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi