Kolczu09 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Tak jak w temacie 1 proste pytanko... Czym one się różnią? Jeśli to zły dział to przepraszam, ale nie wiedziałem gdzie napisać to napisałem tu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2008 (edytowane) Kolczu09 napisał(a): Tak jak w temacie 1 proste pytanko... Czym one się różnią? Jeśli to zły dział to przepraszam, ale nie wiedziałem gdzie napisać to napisałem tu. Najczęściej nie posiadają swojej pamięci ram...Przez co "zżerają" pamięć obsadzonych w slotach...I jeszcze jedna wada...jeżeli pamięci mają przykładowo 533mhz to wiadomo...wydajność i mizerna...kiedy w normalnych kartach dochodzą do 2ghz...Nowe integry na nowych płytach am2+ posiadają już swoją pamięć w prawdzie tylko 128mb DDR3 1333mhz...ale cóż na integrach się nie gra... Edytowane 14 Sierpnia 2008 przez Sopel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolczu09 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Dzięki za odpowiedź, którą nawet ja całkiem zielony zrozumiałem, bo nie było tu jakiś kosmicznych zwrotów ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zwykle maja 64 bit zamiast 128 niższe zegary, lub obcięte gpu. http://www.gph.benchmark.pl/ np. 6100 vs 6200. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Integra może przejąć zadania karty "normalnej", gdy komputer pracuje w trybie 2D (tj. nie grasz). Skutkuje to obniżonym poborem prądu. Ale to tylko na nowszych chipsetach od AMD, o ile się nie mylę. Poprawcie, jak coś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...