smiglo83 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Witam i zwracam sie do was z prośbą mam chłodzenie Zalmana CNPS 9500 Cu i miałem na moim starym E4300 Collaboratory Liquid Pro. Zaszły jednak okoliczności że musiałem zdjąć to chłodzenie z proca i jakiś czas z niego nie korzystałem. Teraz przyszedł czas na to chłodzenie i niestety pasta zasytgłai przyjeła konsystencję kawałka metalu. W związku z tym moje pyttanie czym ja usunąć??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lycone Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Pastą polerską. Ewentualnie szlif CPU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smiglo83 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Jak długo trzeba ta pastą trzeć?? Posiadam pastę polerską Tempo. CZy wystarczy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lycone Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Samą pastą nie robiłem. Najpierw kilka minut papierem 1500, potem 2000 i na końcu pastą. Na CPU nie zostało ani śladu CLP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smiglo83 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Z tego co wiem papier 1500 i 2000 to są papiery wodne. ale dzięki za info bede wiedział jak postępować z tą pastą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2008 procek mozesz wsadzic do wody i nic mu sie nie stanie tylko go porzadnie wysusz zanim wsadzisz do komputera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...