bbc20000 Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 http://www.3dcenter.org/artikel/2002/06-07_english.php :lol: To bedzie killer!!!!!!!!!!!! tylko zobaczcie szybkosc pamieci!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 NIezle sie zapowiada. Ale boje sie ze nVidia tym razem odskoczy do przodu :cry: Zobaczymy w praniu. A jezeli bedziesz mial zamiar sie pozbyc swojego Radka to daj znac o ile jest to wersja BOX i oczywiscie za rozsądną cene :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 Ja tam wierze w moc ATi. Myślę, że do będzie porządny układ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 ja tez :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 Co prawda wychowalem sie glownie na Nvidii, to jednak mam 2 radki w domu i calkiem chwale. Niestety po tym cio widac z powyzszego linku, to Ati musi sie nieco bardziej postarac bo ta specyfikacja niczym nie zabija specjalnie, wydaje mi sie ze NV30 znacznie pod wzgledem szybkosci przescignie produkt ATI. zobaczymy jeszcze jak z jakością obrazu no i z ceną. Pozatym obie karty swoje prawdziwe możliwości pokażą dopiero na DX9.0 a zanim zaczna pojawiac sie giery i programy korzystajace z dobrodziejstwa nowego direkta to troche pewnie poczekamy. Jak narazie jeśli chodzi o ATI to jestem na TAK :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 aha bbc20000 jak możesz to postaraj sie zmiescić twój konfig w max 2 linijkach, bo jest dłuższy niz post :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 Parametry faktycznie wygladaja podobnie ale szeczegolnie szybkosc pamieci jest interesujaca bo ATI ma szybsza pamiec o 100Mhz. Mysle ze to moze zrobic spora roznice. :lol: PS: Zmienilem swoje dane tak aby nie byly tak dlugie jak moje posts :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 NO ja tez oczywiscie jestem ZA! Ale najpierw kupie R8500 jak wyjdzie R300 to napewno radek stanieje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 Nvidia ma zasadnicza przewahe - technologia 0.13um, ale nie z samych megaherców komp sie składa co można wywnioskować już na podstawie PIV. Pożyjemy zobaczymy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ct1 Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 Moja karta zawsze byl Voodoo i niecierpialem nVidia za ten szajs, co nazywali 3D accelerator. Kiedy ATI wprowadzilo R250, nareszcie mielismy jakis wybor na rynku, calkowicie zdominowany przez OEM nVidia produkty. Jest za, jezeli chodzi o R300, ale widzac postepty jakie nVidia zrobila z nv25, czuje ze nv30 moze byc prawdziwym killer'em. 3dfx tech + nVidia LMA II + nVidia marketing department = ???....who knows... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...