Fraag Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 jak dla mnie m60 rox, zobaczylem je najpierw w falloucie i sie zakochalem:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 [gluteus maximus], nie kupuje tej MP5, po każdym strzale trzaba przeładować :( . Tu macie ciekawe linki :twisted: - http://www.allegro.pl/show_item.php?item=11862480 - http://www.militaria.pl - http://www.allegro.pl/show_item.php?item=11637746 (bezpieczne) - LOL - http://www.allegro.pl/show_item.php?item=11635978 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PACO Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 calkiem niezle zabaweczki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Jak już schodzimy na ten temat, to radze skąbinować jakiego pickapa (C&C: Generals) i mu wpakować jakieś pożądne działo i wtedy byłoby GIT :Dnie wiem czy ogladaliscie film szakal(z brucem willisem) on tam mial calkiem niezly karabinek i na dodatek made in poland :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zna może ktoś strone, gdzie można kupić MP40 i naboje do niego (sprawnego) ? Potrzebuje go na nauczycieli sztuk 3 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 hyh, ale to spreżyniak ;( modele ASG rządzą, ale to wydatek >1000 PLN www.military.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Skład broni na drechy : a)AK 47 (kałach rox ) b)Shotgun c)"Dubeltówa" d)Piła łańcuchowa (Doom rox ) e)Chain gun alias. minigun (chyba ) f)Panzerfaust (dla maniaków WWII) g)M16 h)(fantazy roosha ) BFG 10k Zdecydowanie poreczniejszy a rownie potezny w akcji bylby Desert Eagle .50 , dla fanow broni automatycznej MAC 10 lub H&K MP5 są szybsze zabawki: 4x 40mm AA "Rusznica przeciwczołgowa" Barrett Jackhammer minigun rocks...takim bys polowe pragi wytepil w 30 minut Czytam ten topik i sie zastanawiam: Mieliscie kiedys wogole bron w rekach czy tylko filmy ogladacie i gracie w gry ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Jak już schodzimy na ten temat, to radze skąbinować jakiego pickapa (C&C: Generals) i mu wpakować jakieś pożądne działo i wtedy byłoby GIT :D a swoja droga, to pare lat temu chlopaki z Westwood mieli problemy z policja. odcholowali im hummera na parking policyjny za to ze mieli przymocowana do dachu atrape dzialka gatlinga. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 minigun rocks...takim bys polowe pragi wytepil w 30 minutjakbys ich w szeregu postawil to spox bo miniguna na bioderku raczej ciezko sie nosi o strzelaniu juz nie mowie tym sie nie strzela "recznie" a filmy na ktorych to bylo pokazane to sciema :lol: :lol: ja bym wolal jakis ladny pistolecik, zreszta juz byl kiedys temat o broni palnej ;) no to wlasnie napisalem o tym ze strzelanie z bioderka to jest raczej troche trudne :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Suchy - tak : strzelbe gładkolufową i mogłem sobie 1 strzelić z naboju gumowego (ale była bajer :) aha to było u byłch zomowców). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Pocahontas - jak już maszynka do Cienie dotrze to może zrobisz w mojej okolicy porządek?? Przydałoby się (sporo drechów i menelstwa). Zapraszam na Limankę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Dobra: wszyscy antydrechy łączmy się! :) Jakby tak każdy kupił jakiegoś kałacha, albo MP40 (schmeisser rox :)) to może na ulicach byłoby mniej drecha :twisted: :twisted: BTW: Przebrać sie za żołnierza z Wermachtu, albo jakiś mundurek SS i zrobić taką parade (wszyscy z MP 40) - staruszki dostałyby fioła i pomyśleliby, ze jeszcze jest wojna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 osobiscie bym wolal steyera aug lub mp5-sd acz kolwiek nie pogardzilbym mosbergiem lub imperatorem a nawet p-82 glauberyt jest niczego sobie. jak ustawisz celownik na przeziernikowy to jest to bardzo celna jednostka. Podoba mi sie tez SWD (drogunow), ale trzeba go dokladnie przylozyc do ramienia bo moze podbic oko z racji strzelania z pelnego pocisku karabinowego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Pocahontas - jak już maszynka do Cienie dotrze to może zrobisz w mojej okolicy porządek?? Przydałoby się (sporo drechów i menelstwa). Zapraszam na Limankę ;) Ale już mówiłem że nie kupuje tej MP5, po każdym strzale trzeba przeładować. Teraz sobie upatrzyłem na www.militaria.pl Ingrama automat + tłumik. BTW Na Limance jestem żadko, ale od jakiegoś czasu wasi chłopcy chcą zawojować na Retkini :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 A niech sobie wojują ;) Ja tam pamiętam jaki był bajzel jak ekipa z tyłów wpadła... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 http://www.militaria.pl/cocoon/category-pr...e=2&page-frag=2 Walther CP88 z dobrym nabojem ladnie przebija rozne rzeczy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 http://www.militaria.pl/cocoon/category-pr...ge-frag=2 Walther CP88 z dobrym nabojem ladnie przebija rozne rzeczy :P link nie dziala: pisze ze wystapil blad.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 hie, hie, fajne te giwerki może ja też se zanabende jakomś giwerkie... to jusz chyba ze 3 lata jak z niczego porzadnego nie strzelałem.... mmm.. fajne te kulkowe, ale do czego to sie właściwie używa??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 he he my mieliśmy dawno temu taką śmieszną historyjkę: kumpel kupił sobie atrapę jakiejś klamki coś a'la glock or something, wyszyliśmy na tzw miasto i spotkaliśmy naszego kolege bylo to z 5 lat albo lepiej temu nosilismy dlugie hery, lato ulica i nasz kolega który wymachiwal klamka w kierunku ulicy nagle minął go polonez ale za chwilę się zatrzymał i cofnął w momencie jak cofał to otworzyły się drzwi z tyłu i zaczął się wyłaniać gliniarz z prawdziwą klamką i naszego kolege zwineli bez gadki do poldka i odwieżli na dołek na pszesłuchanie ale nasz kolega człowiek nadzwyczaj przebiegły podał się za marylę i podał imię Agnieszka i gliniarze to chapneli jak świeżą bułkę i go puścili :) MEGA LOL DLA POLICJANTÓW tak więc trzeba z taka klamką uważać bo zwłaszcza po tzw magdalence mogą zastrzelić bez pytania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 he he my mieliśmy dawno temu taką śmieszną historyjkę: kumpel kupił sobie atrapę jakiejś klamki coś a'la glock or something, wyszyliśmy na tzw miasto i spotkaliśmy naszego kolege bylo to z 5 lat albo lepiej temu nosilismy dlugie hery, lato ulica i nasz kolega który wymachiwal klamka w kierunku ulicy nagle minął go polonez ale za chwilę się zatrzymał i cofnął w momencie jak cofał to otworzyły się drzwi z tyłu i zaczął się wyłaniać gliniarz z prawdziwą klamką i naszego kolege zwineli bez gadki do poldka i odwieżli na dołek na pszesłuchanie ale nasz kolega człowiek nadzwyczaj przebiegły podał się za marylę i podał imię Agnieszka i gliniarze to chapneli jak świeżą bułkę i go puścili :) MEGA LOL DLA POLICJANTÓW tak więc trzeba z taka klamką uważać bo zwłaszcza po tzw magdalence mogą zastrzelić bez pytaniahe he my mieliśmy dawno temu taką śmieszną historyjkę: kumpel kupił sobie atrapę jakiejś klamki coś a'la glock or something, wyszyliśmy na tzw miasto i spotkaliśmy naszego kolege bylo to z 5 lat albo lepiej temu nosilismy dlugie hery, lato ulica i nasz kolega który wymachiwal klamka w kierunku ulicy nagle minął go polonez ale za chwilę się zatrzymał i cofnął w momencie jak cofał to otworzyły się drzwi z tyłu i zaczął się wyłaniać gliniarz z prawdziwą klamką i naszego kolege zwineli bez gadki do poldka i odwieżli na dołek na pszesłuchanie ale nasz kolega człowiek nadzwyczaj przebiegły podał się za marylę i podał imię Agnieszka i gliniarze to chapneli jak świeżą bułkę i go puścili :) MEGA LOL DLA POLICJANTÓW tak więc trzeba z taka klamką uważać bo zwłaszcza po tzw magdalence mogą zastrzelić bez pytania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 http://store2.yimg.com/I/pentagondefense_1736_29358808 to chyba zadziala...taki wlasnie pistolecik... waga ponad 1000g bardzo przyjemny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 I tak wolę raila... :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 a ja m60 =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 hm wyglada fajnie ale ja bym nie kupił :) Fanatykiemnie jestem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Ja chce MP40!!! 8) Zna może ktoś linka kto ma do sprzedania takowego jeszcze działającego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ko5ma Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Ale już mówiłem że nie kupuje tej MP5, po każdym strzale trzeba przeładować. Teraz sobie upatrzyłem na www.militaria.pl Ingrama automat + tłumik.Jaki tam automat, przecież to jest zwykły sprężynowiec - pompka! http://www.arniesairsoft.co.uk/beta/html/n..._m11_review.htm TO jest automat - 1200 kulek na minutę. Tylko kosztuje 700zł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Chyba niemyslicie ze takim pistoletem sprezynowym na kulki da sie obronic przed kims co ? No chyba ze sie many spęka albo dostasanie rękojeścią w gar :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ko5ma Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 RS: Silniejsze modele z 10 metrów wybijają zęby! Zresztą przecież to nie jest do samoobrony tylko do gry w ASG... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 moj mlody umysl skazony kilka/nascie lat temu filmem zabojcza bron zapragnal Beretty 9 mm , potem byla szklana pulapka 2 i Glock .. pozniej Snajper i snajperka .. no nic stare czasy , ale do dzisiaj marze o austriackim Glocku ehh piekna rzecz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Eeee mi tam wystarczy elektryk AK 47s Marui z HighCapem 600, gb ver 3 na ktorego mam juz prawie kase 8) ( jak ktos jeszo interesuje sie asg to niech pisze bo robie zaqpy w Tokyo Marui Hong Kong i przesylka jest bardzo droga, jak by sie znalazlo więcej osoob to wyjdzie bardzo tanio, dla poroovnaia ten ww wymieniony elektryk w polsce kosztuje 1400 zł bez baterii a tam okolo 230$ z baterią, ładowarką i hi capem). BTW wszystkich z krakowa zapraszam na forty w łagiewnikach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...