Skocz do zawartości
kobyszcze

komp startuje po kilku próbach - zasilacz ?

Rekomendowane odpowiedzi

Czołem,

Mam irytujący problem. :(

muszę kilka/kilkanaście razy restartować komputer, żeby sie włączył,

chodzi na jałowym biegu - wentylatory się kręcą ale twardy nie chodzi, system nie startuje;

system: xp pro, codagen 300 W, Athlon 2.4, ati 9700, lg x52, 40 barracuda, sieciowa, modem, ecs k7s5a...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale mnie rozwaliłeś, pakować zasiłke 300W do tego codoshita i radosław 9700 i antek 2.4 :lol:

no wlasnie ten antek to 2400+ jak mniemam... lepiej nie probuj wiecej odpalac tego kompa - to cud ze jeszcze przy radku 9700 wogole sie odpala!!! musiales trafic na wyjatkowo dobry model codegena - inne juz by poszly z dymem :)

lepiej rozgladnij sie za nowa zasilka i to czym predzej 8)

ps. do takiego zestawu to juz lepiej spraw sobie chiefteca 360W (chyba ze stac cie na lepszego - silniejszego)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale mnie rozwaliłeś, pakować zasiłke 300W do tego codoshita i radosław 9700 i antek 2.4 :lol:

Ten gostek mnie rozwala. kto co nie napisze, to on zawsze musi pokazac ze wszyscy sa debilami, tylko on jest najmadrzejszy. Jak chcesz nabic posta to rob to w inny sposob buraku.

ps. podaj swoj wynik w 3d mark 2003 (+screenshoty lub na serwerze Futuremark)

ps2. jak to jest twoja facjata to ja wymiekam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie jakis szjas 300W jeszcze na KT400 nawet sie odpalal przy radku9kpro i antku 1,7+@2,4+ ... pozniej nawet poszedl na nforce2...

zmiana byla konieczna (na chieftec 420W)- bo mialem juz mokro w portkach :)

przy okazji rozwiazal sie problem, ktorego wogole nie wiazalem z zasilka- obraz na TV byl z jakimis paskami (i na kt400 i na nforce2)- ogolnie lekko mi to przeszkadzalo. mysle sobie- kabel 10m, badziew straszny- to pewnie to.

po zmianie zasilki obraz na TV- zyleta.

tak wiec sumujac, badziewna 300W dla antka, radka to troche za malo i moze powodowac najrozniejsze problemy :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...