kobyszcze Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Czołem, Mam irytujący problem. :( muszę kilka/kilkanaście razy restartować komputer, żeby sie włączył, chodzi na jałowym biegu - wentylatory się kręcą ale twardy nie chodzi, system nie startuje; system: xp pro, codagen 300 W, Athlon 2.4, ati 9700, lg x52, 40 barracuda, sieciowa, modem, ecs k7s5a... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 ale mnie rozwaliłeś, pakować zasiłke 300W do tego codoshita i radosław 9700 i antek 2.4 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziura Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 ale mnie rozwaliłeś, pakować zasiłke 300W do tego codoshita i radosław 9700 i antek 2.4 :lol: no wlasnie ten antek to 2400+ jak mniemam... lepiej nie probuj wiecej odpalac tego kompa - to cud ze jeszcze przy radku 9700 wogole sie odpala!!! musiales trafic na wyjatkowo dobry model codegena - inne juz by poszly z dymem :) lepiej rozgladnij sie za nowa zasilka i to czym predzej 8) ps. do takiego zestawu to juz lepiej spraw sobie chiefteca 360W (chyba ze stac cie na lepszego - silniejszego) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 A może ECS nie dławi tego radka :lol: za szybki :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobyszcze Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 pie....ę :x wymieniam ecstress-a (co prawda po zmianie biosu dźwigał 2.4+) i zasiłkę - wieczne problemy; ale będę krakał jak wszyscy i epox; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Sie dziwi ze mu komp za ktoryms razem odpala jak jest mroz za oknem ;). Ty sie ciesz, kaszlaki maja juz spore problemy :lol:. Pozdr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Nowa zasilka to podstawa i nie zaden Codeshit a mogla tez pasc plyta glowna sam tak mialem ze komp odpalal za ktoryms tam razem i okazalo sie ze to wina plyty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s|erdol Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 ...mala sugestia:sprawdz ram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość doc Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 ale mnie rozwaliłeś, pakować zasiłke 300W do tego codoshita i radosław 9700 i antek 2.4 :lol: Ten gostek mnie rozwala. kto co nie napisze, to on zawsze musi pokazac ze wszyscy sa debilami, tylko on jest najmadrzejszy. Jak chcesz nabic posta to rob to w inny sposob buraku. ps. podaj swoj wynik w 3d mark 2003 (+screenshoty lub na serwerze Futuremark) ps2. jak to jest twoja facjata to ja wymiekam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crategus Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 u mnie jakis szjas 300W jeszcze na KT400 nawet sie odpalal przy radku9kpro i antku 1,7+@2,4+ ... pozniej nawet poszedl na nforce2... zmiana byla konieczna (na chieftec 420W)- bo mialem juz mokro w portkach :) przy okazji rozwiazal sie problem, ktorego wogole nie wiazalem z zasilka- obraz na TV byl z jakimis paskami (i na kt400 i na nforce2)- ogolnie lekko mi to przeszkadzalo. mysle sobie- kabel 10m, badziew straszny- to pewnie to. po zmianie zasilki obraz na TV- zyleta. tak wiec sumujac, badziewna 300W dla antka, radka to troche za malo i moze powodowac najrozniejsze problemy :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...