mateno Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2008 (edytowane) Witam, mam problem z zainstalowaniem (dodam że pierwszym zainstalowaniem) Windowsa XP na laptopie HP530, jest tam zainstalowany FreeDOS od nowości, jak odpalam płyte instalacyjną XP i chcem już go instalowac pojawia sie wiadomosc ze nie ma na tym kompie dyskow, ze po prostu nie ma na czym zainstalowac... co mam zrobic? Mam sformatowac dysk jakims programem z pod dosa i podzielic na partycje? mozna by bylo to zrobic programem z plytki instalacyjnej win98... poradzcie cos ;p Dokładnie to mi sie pojawia: Edytowane 15 Sierpnia 2008 przez mateno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Co masz zrobić? Najlepiej skorzystac z wyszukiwarki i po przeczytaniu dziesiątek identycznych tematów udac się na stronę intela po sterowniki do kontrolera hdd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...