Skocz do zawartości
irnlng

Bany???

Rekomendowane odpowiedzi

Na gorze ekranu, miedzy grupami i statystykami pojawilo sie "bany". Zaciekawilo mnie, ale ni emoge wejsc? To jakis bug, czy bedzie mozna zobaczyc kogo wyrzucono?

To jest panel bananowy :)

Dostepny dla wyznaczonej grupy.

To nie bug.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

albo topliste :D

wyslij sms na numer xxx (koszt polaczenia 7zl + VAT) aby nominowac w tym tyg to opuszczenia forum genghiskhan.

wyslij sms na numer xxx (koszt polaczenia 7zl + VAT) aby nominowac w tym tyg to opuszczenia forum Ruido.

itd. :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak dla mnie jest to całkowicie zbędne. ale modzi mają te same okna forum i im tak wygodniej, leniuchom jednym. a mi wisi na górze niepotrzebny guzik, którego nie można użyć. ciekawe co by było jakby reed'a zabanować ;) :?: no offence

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Działają oba ale w operze ten drugi ma wysokośc ~0.5 cm ??? Trzeba albo uzyc innej przeglądarki(pod IE wyswietla prawidłowo) albo skopiowac sobie linka do pliku i odpalic go na osobnej stronie w operze.

Update

Po kilku minutach zaczęło mi dobrze wyswietlac tego drugiego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

do Marco:

zastanawiam sie, czy nie moglbys pogrzebac w kodzie chwilke i zlikwidowac dla smiertelnikow ten link BANY...... dalo by rade :?:

Nie dało by rady ;) Z reszt apo co. JA go tu nie widze ;) A a spełnia to w sumie tez troche role straszaka :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

do Marco:

zastanawiam sie, czy nie moglbys pogrzebac w kodzie chwilke i zlikwidowac dla smiertelnikow ten link BANY...... dalo by rade :?:

Nie dało by rady ;) Z reszt apo co. JA go tu nie widze ;) A a spełnia to w sumie tez troche role straszaka :>

Jacek, a Ty co :?: Marco w drugim wceieleniu :?: ;)

btw, na tej nowej skorce nie ma banow ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi