irnlng Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Na gorze ekranu, miedzy grupami i statystykami pojawilo sie "bany". Zaciekawilo mnie, ale ni emoge wejsc? To jakis bug, czy bedzie mozna zobaczyc kogo wyrzucono? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Na gorze ekranu, miedzy grupami i statystykami pojawilo sie "bany". Zaciekawilo mnie, ale ni emoge wejsc? To jakis bug, czy bedzie mozna zobaczyc kogo wyrzucono? To jest panel bananowy :) Dostepny dla wyznaczonej grupy. To nie bug. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 a kto/ktorzy jest/sa tymi wybrancami ? (glupie chyba pytanie :? ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 a kto/ktorzy jest/sa tymi wybrancami ? (glupie chyba pytanie :? )administratorzy 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 jak to widac, to powinno byc dostepne. Jesli nie bedzie, to nie powinnismy na to patrzec. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 jak to widac, to powinno byc dostepne. Jesli nie bedzie, to nie powinnismy na to patrzec. ;) Eeeeee , no , patrzec mozna , ale jak nic nie widac , to po co przeplacac :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 zrobcie liste zbananowanych - fajnie bedzie - hehe tez w niej bede :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 albo topliste :D wyslij sms na numer xxx (koszt polaczenia 7zl + VAT) aby nominowac w tym tyg to opuszczenia forum genghiskhan. wyslij sms na numer xxx (koszt polaczenia 7zl + VAT) aby nominowac w tym tyg to opuszczenia forum Ruido. itd. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Ruido: to jest mysl ty wiesz ja zawsze szukalem jak by tu mikroplatnosci zaimplementowac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Ach a trzeba było "wyjmować" takiego straszaka na wierzch??? ;) Wystarczył link czy cos do tych banow.. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Qrcze a ja myślałem że to Bugs Bany ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 jak dla mnie jest to całkowicie zbędne. ale modzi mają te same okna forum i im tak wygodniej, leniuchom jednym. a mi wisi na górze niepotrzebny guzik, którego nie można użyć. ciekawe co by było jakby reed'a zabanować ;) :?: no offence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 [...]ciekawe co by było jakby reed'a zabanować ;) :?: no offence Ciekawe pytanie, zawsze mozesz sprobowac przekonac marco lub Liska do eksperymentu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 A tak wogóle do dostał juz ktos bane na tym forum, bo sam kilka osóbb obraziłem, zistałem też nieraz obrazany, a jakoś ban niema Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Pros sie pros :D Moze kiedys ujrzysz tanczacego banana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 ja byłbym za tym coby ustawic zeby ci co ie dostali banana mogli podpatrzec kto banan juz dostał:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 a ja ?? a ja ?? ja chce bana :lol: - bo powiem pani !!! PROSZEEE PAAAAANIIIIIII ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Pros sie pros :D Moze kiedys ujrzysz tanczacego banana . :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Ja mam lepsze ;]]] ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Ja mam lepsze ;]]] ;]]] jezeli mnie bedziecie kiedys chcieli zbanowac :wink: to moim ostatnim zyczeniem "skazanca" jest bym dostal bana krowe a nie tego tanczacego banana :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Paranoik a gdzie drugi obrazek? :( U mnie nie wyswetla.. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Powinien działać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Działają oba ale w operze ten drugi ma wysokośc ~0.5 cm ??? Trzeba albo uzyc innej przeglądarki(pod IE wyswietla prawidłowo) albo skopiowac sobie linka do pliku i odpalic go na osobnej stronie w operze. Update Po kilku minutach zaczęło mi dobrze wyswietlac tego drugiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 mi dobrze wyswietla tego drugiego tzn. ma wys. ok 1/2 wys. krowy. mam opere. Krowa Rulezz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 do Marco: zastanawiam sie, czy nie moglbys pogrzebac w kodzie chwilke i zlikwidowac dla smiertelnikow ten link BANY...... dalo by rade :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 do Marco: zastanawiam sie, czy nie moglbys pogrzebac w kodzie chwilke i zlikwidowac dla smiertelnikow ten link BANY...... dalo by rade :?: Nie dało by rady ;) Z reszt apo co. JA go tu nie widze ;) A a spełnia to w sumie tez troche role straszaka :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 co nie zmienia faktu ze powinien tam byc wglad dla nas:) Junior bo dostanieesz banana za te banany:):):):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 do Marco: zastanawiam sie, czy nie moglbys pogrzebac w kodzie chwilke i zlikwidowac dla smiertelnikow ten link BANY...... dalo by rade :?: Nie dało by rady ;) Z reszt apo co. JA go tu nie widze ;) A a spełnia to w sumie tez troche role straszaka :> Jacek, a Ty co :?: Marco w drugim wceieleniu :?: ;) btw, na tej nowej skorce nie ma banow ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 heeh no własnie :) nie ma banów :D ehehe nikt mnie tu przynajmniej nie straszy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...