Skocz do zawartości
lecter66100

Potwór Do Gier Do 2000zl

Rekomendowane odpowiedzi

Czemu akurat Vico ? Nie wierzę, by w Lublinie nie było lepszego sklepu komputerowego...

byl, artus, icomp i pewnie jakies inne ale ja mam specyficznych starych i jak sie stara uwziela ze sie bierze w vico bo jej kolezanki tam braly to ona nie bedzie wplacac pieniedzy 'w internet' a roznice cenowe w miescie tez jej nie straszne bo w innych sklepach kolezanki twierdza ze sa problemy ;]

dzwonilem tam przed chwila, wiekszych naciagaczy nie ma od nich.

musze dolozyc 140 zl ale za to bede mial monitor lg w2252tg-pf 22' zamiast jakiejs dupnej iliamy na niewiadomo jakim kineskopie

i zasilke zmienilem na 650W z tej samej seri corsaira.

powinno wyjsc ze 100 zl taniej na tych czesciach bo monitor duzo tanszy, a u nich ta zasilka jest tansza niz 500W taka sama tylko o mniejszej mocy a monitor o jakies pewnie 200 zl drozszy (tak autentycznie wychodzi), a tu musialem doplacac.

kolejny raz nie polecam, chociaz z wymiana nie bylo przynajmniej problemow, dziwi mnie tylko cena zasilki bo to ta sama seria

zdrowie.

jakby nie cena to ze sprzetu bylbym zadowolony. i tak jestem ;p

Edytowane przez lecter66100

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szkoda ze nie podales wszystkich cen :/

ale +/- taki sam komputer zlozony w PcProjekcie:

MOBO = 360zl

CPU = 320zl

KARAKORUM = 100zl

RAM = 230zl - tu niestety wsadzilem patrioty bo nie znalazlem Twoich

HDD = 210zl

GPU = 490zl - maja Gigabyte za 460zl ale dla porownania wybralem ta sama wersje co Ty

PSU = 220zl - kolejna modyfikacja, na chwile obecna widze maja ubogo z oferta zasilaczy... wrzucilem chiefa, tez nie powinien byc zly a za roznice w cenie zrobilbys sobie fanswapa

BUDA = 180zl - nie znalazlem tam Twojej wiec daje przykladowa w Twojej cenie

2x wentyl = 40zl - takze nie znalazlem Twoich, dalem Arctic Cooling

NAGRYWARA = 90zl

MONITOR = 530zl - nie maja E, dalem G (parametry chyba podobne). Za 600zl masz u nich matryce 2ms (5ms?)

Calosc: 2760zl bez pasty (nie znalazlem w ofercie o.O)

Podejrzewam ze jak bys do nich zadzwonil i podal te elementy ktore chcesz to by je sprowadzili w rozsadnej cenie. Nie placz, nie jest tak zle, raptem ponad 200zl przeplaciles ;)

------------------------------------------------------------

Zestaw w ESC:

CPU = 335zl

MOBO = 360zl

KARAKORUM = 79zl

GPU = 495zl

PSU = 290zl lub Pentagram = 180zl

HDD= 210zl

RAM = 235zl - te co masz

BUDA = 159zl - j/w, dana na sztuke (zeby byla)

DVD = 85zl

2x wentyl = 50zl - chyba te same co z PcProjektu

MONITOR = 560zl

Razem: 2858zl (Corsair) lub 2748zl (Pentagram), obydwa bez pasty

Tutaj jeszcze mniej, tylko 140zl przeplacone ;)

W obydwu przypadkach chyba musialbys jeszcze doliczyc przesylke.

Co do monitora to ja bym wolal zdecydowanie dobra 19'' 4:3 niz 22'' panorame.

Edytowane przez Wiedzmin_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szkoda ze nie podales wszystkich cen :/

ale +/- taki sam komputer zlozony w PcProjekcie:

MOBO = 360zl

CPU = 320zl

KARAKORUM = 100zl

RAM = 230zl - tu niestety wsadzilem patrioty bo nie znalazlem Twoich

HDD = 210zl

GPU = 490zl - maja Gigabyte za 460zl ale dla porownania wybralem ta sama wersje co Ty

PSU = 220zl - kolejna modyfikacja, na chwile obecna widze maja ubogo z oferta zasilaczy... wrzucilem chiefa, tez nie powinien byc zly a za roznice w cenie zrobilbys sobie fanswapa

BUDA = 180zl - nie znalazlem tam Twojej wiec daje przykladowa w Twojej cenie

2x wentyl = 40zl - takze nie znalazlem Twoich, dalem Arctic Cooling

NAGRYWARA = 90zl

MONITOR = 530zl - nie maja E, dalem G (parametry chyba podobne). Za 600zl masz u nich matryce 2ms

Calosc: 2760zl bez pasty (nie znalazlem w ofercie o.O)

Podejrzewam ze jak bys do nich zadzwonil i podal te elementy ktore chcesz to by je sprowadzili w rozsadnej cenie. Nie placz, nie jest tak zle, raptem ponad 200zl przeplaciles ;)

<placze>

200zl to dobra klawiatura + mysz + podkladka + sluchawki ;p

ale nic, wazne ze przez neta nie wiadomo jak z ratami jest, zaswiadczenie z roboty i dowod sie skanuje i wysyla? :D

zdrowie.

no modyfikacje dobre, wydajnosci nie ujmnie ale zeby nie bylo a-datow na skladzie? ;p

edit: przeplacilem 350 bo musialem dolozyc przeciez 140 zl na monitor i zasilacz ']

Edytowane przez lecter66100

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Troche sie tego posta wyedytowalo, zobacz teraz.

Tez mnie to troche zaskoczylo, ogolnie w kilku dzialach maja dosc ubogo, za to w nienajgorszych cenach. W stosunku do ESC jedno maja tansze, drugie drozsze... Na zestawie jak widac duzej roznicy nie ma.

Edytowane przez Wiedzmin_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Troche sie tego posta wyedytowalo, zobacz teraz.

Tez mnie to troche zaskoczylo, ogolnie w kilku dzialach maja dosc ubogo, za to w nienajgorszych cenach. W stosunku do ESC jedno maja tansze, drugie drozsze... Na zestawie jak widac duzej roznicy nie ma.

to mnie troche podnioslo ;] thnx

a ten flatron moj ma opcje proporzji 4:3 takze bez przypalu :D

a roznica cen to i tak w esc +/- jest najtaniej i najmniej problemow i jakbym wiedzial jak zalatwic raty przez neta to do vico bym nawet nie zajrzal ;p

w piatek jade odebrac zestaw juz zlozony, ciekawe czy zrobia jak chcialem i nalozą podwojna dawke pasty na proc pod karakoruma czy bede musial poprawiac ']

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi