Skocz do zawartości
kaijitsu

Pc + Wieża Panasonic Sa-ak17

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Postanowiłem podłączyc wieżę Panasonic SA-AK17 do mojego komputera. Najpierw podłączyłem wieżę do zasilania by sprawdzic czy wszystko z nią ok, ponieważ jakiś czas nie była używana. Włączyłem wierzę i wszystko było ok. Ponaciskałem rózne guziki aby sprawdzic czy wszystko działa tzn. aux, tape. Wyłączyłem ja i ponownie włączyłem. Nagle otworzyła się tacka z płyta. Wyjąłem płytę i zamknąłem tackę, ta jednak nie zamknęła się do końca. Zatrzymała się po chwili, tak jakby coś ją blokowało. Okazało się, że jakaś inna płyta, która była w zmieniarce utknęła . Udało mi się ją wyciągnąc i tacka zamknęła się do końca. Jednak przy włączaniu lub wyłączaniu wieży ona automatycznie sie otwiera. Górne przyciski służące do zmiany płyt w zmieniarce nie działają. Po wciśnięciu bocznych guzików służących do otwierania i zamykania tacki wyświetla się napis Error. Guziki służące do przełączania na TAPE/CD/TUNER/AUX przestały działac, chociarz za pierwszym razem wszystko działało. Co można z tym zrobic i czy da się to jakoś naprawic?

Edytowane przez TheMax

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi